DRASTIČNO SMRŠALA

Rebel Wilson u teretanu krenula u crnom sportskom grudnjaku i crnim tajicama

Američka glumica koju pamtimo po ulogama simpatične plavuše u filmovima, viđena je u sportskoj kombinaciji dok je išla u teretanu u Los Angelesu.

Nakon romantične ljetne europske turneje s novom djevojkom Ramonom Agrumom, Rebel Wilson se posvetila vježbanju. Ova 42-godišnja glumica viđena je na putu u lokalnu teretanu u Los Angelesu u crnim tajicama i sportskom grudnjaku. Također je nosila crni vizir, a cijelu kombinaciju je kombinirala s jarko ružičastim tenisicama.

image

Rebel Wilson na putu za teretanu u Los Angelesu

SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Simpatična glumica se još u 2020. uhvatila se u koštac s lošim prehrambenim navikama i danas je lakša za četrdesetak kilograma. Iznervirana medijskim nagađanjima o tome kako je smršavjela, na svom je Instagramu objavila rat svima koji je povezuju uz razne dijete i druge metode mršavljenja.

Početkom travnja ove godine na Instagram storyju je podijelila najnoviji u nizu članaka o njezinom mršavljenju uz jasnu poruku da je riječ - o čistoj laži.

"Mayrova NIKAD nije bila moja dijeta. Molim vas da prestanete pisati izmišljotine", poručila je glumica.

"Također NIKADA nisam podržala nikakve tablete za mršavljenje ili čarobne tablete za mršavljenje ili kriptovalute. Ako vidite ovakve stvari na internetu, prijavite to kao prijevaru", dodala je.

"Ako nešto podržavam, vidjet ćete to na mojim društvenim mrežama", zaključila je ljutito.

Podsjetimo, Rebel je 2013. dizajnirala kolekciju plus size majica nazvanu po svom liku "Fat Mandi" iz filma The Wedge sa slikama krafni i kolača. Kako se približavao njezin 40. rođendan, glumica je donijela odluku da zamrzne svoje jajne stanice što ju je potaknulo da napravi promjene i posveti se zdravom životu.

Ova godina je također bila u znaku promjena na njenom ljubavnom polju budući da je u lipnju potvrdila vezu s Ramonom Agrumom.

"Mislila sam da tražim Disneyevog princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyeva princeza", napisala je na Instagramu.

Linker
15. travanj 2024 01:54