AFF-USA/SHUTTERSTOCK
IPAK NIJE DIO KLUBA

Reese Witherspoon oglasila se o nagađanjima medija i demantirala navode o bogatstvu

Nakon što je prodala svoj modni brend, mnogi su počeli pisati kako je slavna glumica ušla u klub milijardera - ali je sada nagađanja opovrgnula.

Nakon što je prodala svoj modni brend, mnogi su počeli pisati kako je slavna glumica ušla u klub milijardera - ali je sada nagađanja opovrgnula.

Iako su je američki mediji prošlog tjedna počeli prozivati milijarderkom, Reese Witherspoon odbacila je te glasine. Glumica je nedavno prodala 70% vlasničkog udjela svoje modne i lifestyle marke Draper James, a Forbes ju je proglasio “najbogatijom glumicom na svijetu koja je svoje bogatstvo stekla sama”.

Prije dvije godine glumica je prodala producentsku kuću Hello Sunshine za 900 milijuna dolara, a prodaja modne marke medije je usmjerila na priču o Witherspooninom pridruživanju klubu milijardera. Witherspoon će zadržati ulogu u brendu: pridružit će se upravnom odboru Draper Jamesa kao što je bilo i s prodajom producentske kuće.

Glumica je na gostovanju na godišnjoj konferenciji INBOUND otkrila kako su nagađanja u potpunosti netočna. "To je nevjerojatno laskavo i ako ikada dostignem makar dio onog što ima Oprah, bila bih tako sretna, ali nisu u pravu", objasnila je Witherspoon.

Tijekom intervjua, zvijezda serije “The Morning Show” dotaknula se i odbijanja koje se često događa u Hollywoodu. "Počela sam jako mlada pa sam se i s odbijanjem susrela vrlo rano i naučila da me se mišljenja drugih ljudi o meni ne tiču. Svejedno ću raditi svoj posao, izlaziti s kime želim, družiti se s prijateljima koje nitko ne voli. Nemojte dopustiti da vas tuđa mišljenja ograničavaju, potpuno ste slobodni."

Witherspoon je tijekom konferencije istaknula nedostatak "ženskih" projekata u Hollywoodu što ju je navelo da uloži novac i osnuje Hello Sunshine, producentsku kuću koja stoji iza projekata kao što su "Daisy Jones & The Six", "The Morning Show" i "From Scratch". "Mnogi su mi rekla da ne ulažem vlastiti novac, ali mislila sam da ako želim raditi nešto drugačije, moram razmišljati i kapitalizirati drugačije", izjavila je glumica. No nakon prvih projekata, shvatila je da nešto ne radi kako treba i potražila pomoć svog bivšeg supruga Jima Totha koji joj je pomogao reorganizirati posao i pronaći dodatan kapital kako bi mogla nastaviti s produkcijom projekata za koje misli da su vrijedni zaživjeti.

Linker
29. travanj 2024 17:19