Rihanna i ASAP Rocky

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Riot Rose Mayers

Rihanna otkrila ime drugog sina: Fanovi su bili u pravu, i ovaj dječak nosi ime na "R"

Ime se saznalo mjesec dana nakon što je dječačić stigao na svijet, a uz ovu informaciju otkriven je pravi datum rođenja.

Ime se saznalo mjesec dana nakon što je dječačić stigao na svijet, a uz ovu informaciju otkriven je pravi datum rođenja.

Rihanna i reper A$AP Rocky gotovo su mjesec dana tajili da su ponovo postali roditelji, a malo duže od toga trebalo je i da svijet sazna ime njihovog drugog sina - Riot Rose Mayers. Tako su potvrđene špekulacije da će i on nositi ime na slovo "R" baš kao i njegov stariji brat.

Portal The Blast prvi je objavio informaciju, a odmah nakon što se saznalo da se dječak zove Riot krenule su glasine da bi razlog tome mogla biti posljednja pjesma što ju je A$AP Rocky snimio s Pharrellom Williamsom. Iako točnost ovog podatka nije potvrđena, potvrđeno je da je dječak rođen 1. kolovoza u bolnici Cedar Sinai u Los Angelesu. Osim toga izašao je i podatak da je kao Rihannina liječnica navedena doktorica Thais Aliabadi koja je inače jedna od omiljenih ginekologinja u svijetu bogatih i slavnih sa zapadne obale. Tako je poznato da su na popisu njezinih pacijentica bile i sestre Khloe Kardashian i Kylie Jenner još u vrijeme dok su snimale emisiju "Keeping Up With The Kardashians", a doktorica Aliabadi sudjelovala je i na porodu bivše djevojke Ala Pacina, Noor Alfallah kad je rađala njihova sina Romana.

image
DIGGZY/SHUTTERSTOCK

Sad kad se saznalo ime čeka se i pojavljivanje prve fotografije dječaka, a ako je suditi prema dosadašnjim pokazateljima to se neće dogoditi tako skoro. Naime, pjevačica koja je prvog sina RZA Athelstona rodila u svibnju prošle godine prvu je njegovu fotografiju objavila tek sedam mjeseci nakon njegova rođenja. Njegovo je prvo ime, kasnije su otkrili, posvećeno vođi grupe Wu-Tang Clan, a ono drugo preuzeto je od njegovog oca čije je pravo ime Rakim Athelaston Mayers. Stoga i ne čudi da se odmah pretpostavilo da je ime drugog dječaka također posveta njihovu ocu, a kako se čini prema izvorima bliskim pjevačici do novog proširenja obitelji ne bi trebalo doći jer je njihova obitelj, kako je izvor rekao za People, sada "potpuna".

Linker
26. travanj 2024 04:39