Napeto iščekivanje

Rihanna: Veliki povratak na glazbenu i modnu scenu

Intrigantnim teaserima pop diva nagovijestila je skori izlazak soundtracka za film ‘Black Panther: Wakanda Forever‘ i nove modne kolekcije.

Američka pop diva Rihanna vraća se na scenu s dvije gotovo istodobne, intrigantne priče. Jedna je, čini se, soundtrack za nastavak filmskog hita "Black Panther: Wakanda Forever". Nagovijestila je to objavom na društvenim mrežama: u prvi mah je izazvala nevjericu jer je posljednji singl "Believe It", snimljen s kanadskim pjevačem Jahronom Anthonyjem Brathwaiteom, odnosno PartyNextDoorom, objavila prije dvije godine.

Nedugo potom, društvene mreže su eksplodirale. Intrigantna objava započinje s naslovom filma, poslije sekunde ili dvije povećava se slovo ‘R‘ u riječi ‘foRever‘ a nakon toga se ukazuje znakovit datum: 28.10.22. Dakle, Rihanna ovog petka sprema nešto veliko, isprepleteno s dugoiščekivanim nastavkom filma #WakandaForever, piše Daily Mail.

U drugom teaseru Rihanna je na Twitteru napisala: "Odbrojavanje počinje sada... #SavageFentyShow Vol. 4", označavajući Savage X Fenty, Prime Video i Amazon Fashion.

To može značiti samo jedno: stiže Rihannina najnovija kolekcija Savage X Fenty, a sudeći po gostima koje navodi u objavi, predstavljanje će biti globalni događaj. Naime, Savage X Fenty Show Vol. 4 emitirat će se na Prime Video i Amazonu od 9. studenog, streamingom u više od 240 zemalja. Što još reći? Rihanna se napokon vraća s porodiljnog dopusta (u svibnju ove godine rodila je sina čiji je tata reper ASAP Rocky), a streaming samo što nije započeo.

Linker
24. travanj 2024 21:59