GERMAIN HAZARD/DPPI/SHUTTERSTOCK
OBITELJSKI PROVOD

Rijetka fotografija s djecom: Supruga Matthewa McConaugheyja uživala u Parizu

Bivša manekenka i supruga Matthewa McConaughey povela je djecu i supruga, koji je spretno izbjegao fotografiranje, na reviju Stelle McCartney.

Bivša manekenka i supruga Matthewa McConaughey povela je djecu i supruga, koji je spretno izbjegao fotografiranje, na reviju Stelle McCartney.

Zamalo koban prošlotjedni let Camile Alves, supruge holivudskog glumca Matthewa McConaugheyja, zacijelo je naveo njenu obitelj da joj ugađaju više no ikada i čine ju sretnom jer je malo nedostajalo da je izgube. Zrakoplov kojim je letjela iz Teksasa u Njemačku prisilno je sletio u Washington zbog iznimno snažnih turbulencija, a bivša manekenka se, nakon neplaniranog noćenja u prijestolnici, sretno vratila kući. Sada ju obitelj, nakon što su na vijestima vidjeli šokantan prilog o njenom zrakoplovu koji se umalo srušio, čuva kao "malo vode na dlanu", stoga je bivša manekenka iskoristila priliku i nagovorila ih da zajedno posjete pariški Tjedan mode. Peteročlana obitelj uživala je nekoliko dana u francuskoj prijestolnici, a viđeni su i na reviji Stelle McCartney.

image

Sa starijom djecom na reviji Stellw McCartney

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Bio je to događaj za pamćenje: otkako se udala za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca, rijetko se fotografira na takvom eventu, pogotovo sa starijom djecom, 14-godišnjim sinom Levijem i godinu mlađom kćerkom Vidom. Vjeruje se da je i njezin suprug, zvijezda filma "Interstellar" bio na obiteljskom provodu u Parizu. Kako baš nije bio oduševljen dolaskom na reviju, vjeruje se da je "slučajno" izbjegao obiteljsko fotografiranje. Najmlađi član obitelji, desetogodišnji Livingston, nije bio na reviji. Njezini poznanici iz manekenskih dana divili su se koliko su joj porasli klinci, čudili se kako vrijeme brzo ide dok njihova majka nije mogla biti ponosnija.

image

Izlet Camile Alves na modnu pistu 2008., na Tjednu mode u Madridu

MIQUEL BENITEZ/SHUTTERSTOCK

Na svoje su došli i fotografi jer je to bila vrlo rijetka prigoda da bračni par pokazuje svoje klince i otkriva koliko uživaju u njima jer ih u Teksasu odgajaju daleko od medija i bljeska fotoaparata.

"Dan za pamćenje. Pogledajte tko se pojavio u Parizu!", pohvalila se Camila na svom Instagram storyju koji je prikazivao njenu djecu kako drže kutiju s prefinim francuskim pecivom. Vidjelo se da su presretni u gradu s toliko delicija i atrakcija. Pa ipak, koliko god im je bilo lijepo na izletu, food blogerica nikad nije požalila zbog suprugove i svoje odluke odgajati djecu u njegovom rodnom gradu, Uvaldeu.

"Život koji vodimo utjelovljuje naš sustav vjerovanja, poput odlaska u crkvu svake nedjelje, činjenice da se djecu ondje uči starijima govoriti: "Da gospođo" ili "Ne, gospodine". I sama sam tako odrasla u obitelji farmera, u Brazilu. Budući da sada živim u Teksasu, otkrila sam mnogo sličnosti između stare i nove domovine. Moja "tranzicija" završila je vrlo sretno”, zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 02:55