Rjetki susret

Rijetko ih se može vidjeti zajedno: Tom Cruise u New Yorku viđen sa sinom Connorom

Slavni glumac djecu drži daleko od javnosti, pa je prava rijetkost što je ulovljen u društvu posvojenog sina Connora kojeg je dobio u braku s Nicole Kidman i koji je član Scijentološke crkve jednako kao i on.

Kad god se Tom Cruise pojavi u New Yorku, javnost se pita hoće li kontaktirati svoju jedinu biološku kćer, danas 17-godišnju Suri s kojom niti jednom nije viđen od kada se 2012. rastao od njezine mame Katie Holmes. Slavni glumac u New York je stigao iz Australije radi promocije svog novog filma ‘‘Nemoguća misija: Odmazda- prvi dio‘‘, a prije svečane projekcije viđen je sa sinom Connorom kako ulazi u AMC Teatar. Toma Cruisea rijetko se viđa s djecom, ali po svemu sudeći, bar s ovim starijima ima korektan odnos.

image

Tomova setra Lee i sin Connor prate ga sa sigurne udaljenosti

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sina Connora i kćer Isabellu posvojio je s bivšom suprugom Nicole Kidman i od kada su se rastali nije poznato tko je zapravo o njima preuzeo brigu. Danas su to odrasli ljudi, Connor ima 28 godina, a Isabella 30 i žive svoje živote. I ovaj put u New Yorku glumac je hodao ispred sina i svoje starije sestre Lee Ann Mapother, vjerojatno kako bi ih poštedio fotografiranja. Connor je navodno cijelo vrijeme u bliskom kontaktu s ocem, neki kažu da je njime čak opsjednut, član je kontroverzne Scijentološke crkve kao i njegova sestra Isabella koja jednako tako bježi od svjetla reflektora koja u stopu prate njihovog slavnog oca, ali i majku.

image

U danima sreće:Katie Holmes, Tom Cruise, malena Suri i Tomo va djeca Isabella i Connor

TOBY CANHAM/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Njihova pripadnost Scijentološkoj crkvi navodno je kamen spoticanja u odnosu s mamom Nicole Kidman koja, kao i Tomova druga supruga Katie Holmes, ne podržava ni tu vjeru niti Tomovu opsjednutost njome. Ona je navodno i bila razlog zašto je Katie Holmes ostavila slavnog glumca ne dopuštajući da njihovu kćer Suri uvede u crkvu koju mnogi i dalje nazivaju kultom.

Linker
25. travanj 2024 16:38