Obožavatelji oduševljeni

Ross i Rachel iz "Prijatelja" opet zajedno i to u novoj urnebesnoj reklami za SuperBowl

Cijeli koncept reklame zapravo se bazira na tome kako se sve može zaboraviti, ali Uber Eats nikada. Osim legendarnih "Prijatelja" ranije smo u istoj reklami mogli vidjeti i Davida Beckhama i njegovu suprugu Victoriju.

U najnovijoj reklami za Uber Eats, snimljenoj povodom ovogodišnjeg Super Bowla, obožavatelji serije "Prijatelji" došli su nas svoje. Naime, u njoj dolazi do ponovnog susreta jednih od glavnih glumaca - Rossa i Rachel. Na urnebesno smiješan način glumica Jennifer Aniston "zaboravlja" svog kolegu iz serije Davida Schwimmera.

Reklama započinje tako što Aniston na setu preuzima Uber Eats vrećicu s cvijećem i namirnicama od asistentice na parkiralištu studija. "Nisam znala da se sve ovo može nabaviti preko Uber Eatsa, moram to zapamtiti", kaže asistentica, dok joj Aniston odgovori: "Pa znaš što kažu, da bi nešto zapamtila, moraš nešto drugo zaboraviti." U tom trenutku pojavljuje se Schwimmer koji je glumio Rossa u "Prijateljima", a njegova kolegica iz serije nikako se ne može sjetiti tko je on.

Cijeli koncept nove Super Bowl reklame zapravo se bazira na tome kako se sve može zaboraviti, ali Uber Eats nikada. Osim legendarnih "Prijatelja", tako možemo vidjeti i Beckhamove koji se nikako ne mogu sjetiti imena grupe čija je Victoria bila članica. "Sjećaš se kada si bila Pepper Lady?", kaže joj David, na što mu Victoria zbunjeno odgovara: "Pa mislila sam da smo se zvale Cinnamon Sisters?".

Podsjetimo, Super Bowl je uvjerljivo jedno od najvećih sportskih natjecanja u Americi, a nerijetko sam američki nogomet zasjeni glazbeni nastup na poluvremenu, kao i reklame koje se za to vrijeme prikazuju i na koje svake godine budu utrošeni milijuni dolara.

Linker
23. travanj 2024 19:07