ANKETA

Ryan Gosling podijelio fanove zbog uloge Kena: Neki misle da je prestar i da treba botoks

Rasprava na društvenim mrežama užarila se, a obožavatelji i kritičari ne misle posustati sve dok se u filmu čija će premijera biti u srpnju, ne utvrdi tko je u pravu.

Nedavno objavljen trailer za film "Barbie" podijelio je fanove na one koji su nezadovoljni jer im Ryan Gosling izgleda prestaro u tom filmu, te na one koji ga brane. Nitko, srećom, ne proziva australsku glumicu Margot Robbie u naslovnoj ulozi, no Ken u izvedbi jednog od najzgodnijih holivudskih frajera, već je druga priča.

Mlađi obožavatelji uvjereni su kako je Gosling pogrešan izbor za ulogu Kena. Nije im zgodan. Već su mu 42 godine, ima primjetne bore na licu, a njegov torzo nije ni sjena onoga što ima slavni, istoimeni lutak. "Previše je ružan i prestar da bi glumio Kena, trebali su dati Henryju Cavillu ili Chrisu Evansu" izjava je kojima vrvi Twitter ovih dana. "Kenu treba botoks", oglasio se drugi fan. "Izgleda kao muškarac od 40 godina s krizom srednjih godina - prestar je da bude Ken", presudio je treći.

image

S Margot Robbie na setu filma Barbie

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Goslingovi obožavatelji pokušali su im se suprotstaviti. Bilo je i duhovitih izjava. "I ja sam ljuta što Ryan Gosling glumi Kena u njegovim godinama, ali zato što on još nije dovoljno star", našalila se jedna osoba ističući kako je lutka Ken nastala 1961. godine, što znači da bi taj lik u filmu trebao imati 62 godine. Netko je napisao kako bi kritičari lika i djela Ryana Goslinga trebali smjesta zatvoriti usta, prenosi Fox News.

"Prestani ga nazivati prestarim da bi igrao Kena. Ovo je njegova savršena glumačka izvedba", rekao je drugi. Raspravu je pokušao zaključiti uvrijeđen glumčev fan, ali je samo dolio ulje na vatru: "Jednostavno ne mogu vjerovati da živimo u svijetu u kojem ljudi misle da je Ryan Gosling ili ‘preružan‘ ili ‘prestar‘ da bi glumio Kena. Ne možete biti ozbiljni. Tako ste nevjerojatno zlobni i pričate neistine. Na kraju će se i te kako istaknuti u tom filmu".

image

Ryan Gosling na premijeri trilera ‘Sivi Čovjek‘

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Evo što je holivudski glumac rekao o najneobičnijoj i možda najizazovnijoj ulozi u karijeri. Bio je svjestan da mu Ken može narušiti imidž, ali ipak je, privučen umjetničkim izazovom, prihvatio ponudu koju je dobio nakon što je u akcijskom trileru "Sivi čovjek" tumačio glavnu ulogu.

"Mislim da je Kenov život još teži od života ‘Sivog čovjeka‘, našalio se Gosling. I dodao: "Ken nema novca, nema posao, nema auto, nema kuću. Prolazi kroz neke teške stvari", otkrio je lani za Entertainment Tonight.

Linker
24. travanj 2024 19:15