Novi dom

Ryan Reynolds i Blake Lively kupili kuću u Walesu

Mještani Marforda u Walesu nadaju se da će se preseliti k njima, a u taj kraj privukao ih je nogometni klub u obližnjem Wrexhamu koji je glumac kupio prije tri godine.

Mještani sela Marford u Sjevernom Walesu ostali su bez riječi doznavši da su dobili nove susjede, glumački par Ryana Reynoldsa i Blake Lively te njihovo četvero djece. Zvijezda Marvelove franšize "Deadpool" i glumica koja je u veljači ove godine rodila njihovo četvrto dijete, kupili su kuću vrijednu 1,5 milijuna funta u tom velškom selu. Bračni par inače živi na 6 milijuna dolara vrijednom imanju u okolici New Yorka, u susjedstvu Marthe Stewart, a odluka investirati u kuću na drugom kontinentu mnoge je iznenadila. Štoviše, britanski mediji tvrde da se slavni par namjerava preseliti u Wales.

"Ryan se seli u Marford i to je sve o čemu mještani sada pričaju. Kuća mu je na najljepšoj poziciji", izjavio je izvor The Suna. Bez obzira na to hoće li doista doći do selidbe, priča o tome kako je kanadska filmska zvijezda otkrila to mjesto počinje prije tri godine, kada je s Robom McElhenneyjem, kolegom koji se proslavio u humorističnoj seriji "Uvijek je sunčano u Philadelphiji", kupio nogometni klub u obližnjem gradu Wrexhamu. Fotografije pogledajte ovdje.

Uložili su oko 10 milijuna funta u klub "Wrexham", transformirali ga i postigli ogroman uspjeh. Ryan Reynolds dolazi na utakmice koliko god stigne, srčano bodri svoj tim i uživa u svakom trenutku u Walesu. Njegova supruga, zvijezda filma "Slatka, mala tajna", isprva nije bila oduševljena idejom da kupi nogometni klub. Činjenica da se Ryanov nogometni klub natječe u Nacionalnoj ligi, na petoj razini sustava engleske nacionalne lige, da su osnovani 1864. i zato su najstariji nogometni klub u Walesu te treća najstarija nogometna momčad na svijetu - isprva je nije impresionirala.

U intervjuu za show Jimmyja Kimmela, Reynolds je svojedobno prepričao kako je izgledao trenutak kada je supruzi priznao što je učinio. "Rekao sam joj: "Imam dobre i loše vijesti. Opet sam se uvukao u interesantan posao, a loša vijest je to da sam, možda, kupio pola petoligaški nogometni klub u Walesu".

Blake Lively je naposljetku posjetila Wales, navijala je na utakmici za "Wrexham" i oduševila se slikovitim krajem, piše Daily Mail. Kupovina kuće bila je logičan korak kad im se već u tom kraju toliko sviđa. Popularan i moćan glumački par vjenčao se 2012. godine, a roditelji su sedmogodišnje James, šestogodišnje Inez i trogodišnje Betty. Zasad nisu otkrili spol i ime bebe rođene prije dva mjeseca.

Zvijezda "Tračerice" objavila je na Instagramu u veljači fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i svojom mamom Tammy, a ono što je fanovima upalo u oko jest činjenica da više nije bilo njenog trudničkog trbuščića. U opisu fotografije dodala je "Puppy Bowl Sunday 2023", dodavši u šali da je donedavno "bila zauzeta".

Linker
19. travanj 2024 11:47