GLASUJTE U ANKETI

Severina u zavodljivoj čipki, a Šuput kao superjunakinja: Čije izdanje vam se više sviđa?

Maja je u karnevalskom duhu u Samoboru zapjevala maskirana, dok je Severina u Varaždinu zablistala u kreaciji Matije Vuice.

Pred nama je uzbudljiv vikend u znaku zabave, glazbe i Dore, a tmurnu veljaču razvedravaju i karnevalska događanja koja su diljem Hrvatske sve brojnija. Slavni Samoborski fašnik započeo je sinoć uz nastup uvijek energične Maje Šuput, koja je u skladu s prigodom na pozornicu stigla maskirana.

image

Maja na otvorenju fašnika

RANKO SUVAR CROPIX

Svoj ovogodišnji kostim pjevačica je pokazala nešto ranije na Instagramu, otkrivši kako se cijela obitelj Tatarinov maskirala u superjunake. I dok je SuperMaja zabavljala publiku na glavnom trgu u Samoboru podrška su joj bili, kako kaže, "njezini najslađi Supermeni" - suprug Nenad i sinčić Bloom.

image

Maskirala se u superjunakinju

RANKO SUVAR CROPIX

Ovog petka veselo je bilo i u Varaždinu, gdje u prepunoj Areni nastupila Severina. Od njezinog zadnjeg koncerta u ovom gradu prošlo je točno deset godina, a za ovu je prigodu svoj band proširila s gostujućim gudačima i trubačima.

image

Nosila je kreaciju Matije Vuice

MATEA SMOLčIć SENčAR I DARIO HORVAT
image

Severina u Varaždinu

MATEA SMOLčIć SENčAR I DARIO HORVAT

Pjevačica je oduševila publiku svojim najvećim hitovima, ali i upečatljivom modnom kombinacijom. Odabrala je prozirnu crnu kreaciju od zavodljive čipke, koju potpisuje modna diva Matija Vuica.

Linker
25. travanj 2024 01:42