Severina Vučković




 

 NIKOLA VILIć/CROPIX
Bitka za skrbništvo

Severina zahvalila svima na podršci: "Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina"

Pjevačica se zahvalila brojnim obožavateljima, ali i običnim ljudima koji su se ujedinili zbog odluke Vrhovnog suda koji joj je prije mjesec dana oduzeo skrbništvo nad 12-godišnjim sinom kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Pjevačica se zahvalila brojnim obožavateljima, ali i običnim ljudima koji su se ujedinili zbog odluke Vrhovnog suda koji joj je prije mjesec dana oduzeo skrbništvo nad 12-godišnjim sinom kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Nakon što se prije nepunih mjesec dana skoro cijela Hrvatska ujedinila nakon odluke Vrhovnog suda koji je Severini ukinuo skrbništvo nad sinom, pravda je ispravljena i Županijski sud u Splitu ekspresno je potvrdio prethodno donesenu odluku da će Aleksandar ipak živjeti pola vremena s ocem Milanom Popovićem, a pola s majkom. Ta vijest zatekla je pjevačicu u Istri gdje je sa sinom Aleksandrom i svojim menadžerom Tomicom Petrovićem zajedno proslavila njihove rođendane. Nakon što je doznala za novu sudsku odluku kazala je da je iznenađena, sretna, ali ne i euforična jer ju čeka još sudskih bitaka. A dan kasnije o svemu se još jednom oglasila na društvenim mrežama.

‘‘Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri tjedna (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerojatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svatko tko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima‘‘, poručila je Severina u svojoj objavi na Instagramu koju je naslovila "Ja sam kao vi". Podrušku su joj u komentarim i ovog puta pružile brojne osobe s javne scene među kojima su pjevač Luka Nižetić, bivša manekenka i supruga košarkaške legende Dine Rađe, Viktorija Rađa te fotografkinja Silvia Dvornik i brojni drugi.

Dan ranije Severina je dala izjavu i za portal Gloria.hr. "Ovo je mali korak za čovjeka, ali velik za sve žene koje se kao i ja godinama povlače po centrima socijalne skrbi, posebnim skrbništvima, sudovima, a pritom su još bile zlostavljanje i psihički i fizički i institucionalno. Javnost je pokazala svoju snagu", kazala je Severina Vučković nedugo nakon što su mediji izvijestili o novom obratu koji je uslijedio u borbi za skrbništvo nad njezinim sinom.

Linker
26. travanj 2024 14:33