Zagreb 15.07.2020.HRT Prisavlje3..Doris Pincic, Zlata Muck i Maja Ciglenecki, voditeljice..foto vedran peteh

 VEDRAN PETEH CROPIX
BLISTA OD SREĆE

Slatko iščekivanje: Doris Pinčić na fotkama sa seta obgrlila trudnički trbuh

Na službenom Facebook profilu "Dobro jutro, Hrvatska" danas su osvanule fotografije iz današnje emisije, na kojima je Doris, nasmiješena od uha do uha, obgrlila trbuh pozirajući s gošćama.

Voditeljica Doris Pinčić Guberović u posljednje vrijeme nerado daje intervjue, pogotovo o svom privatnom životu, no prošlog je mjeseca ekskluzivno za Gloriju potvrdila je da je trudna. Svestrana Doris i dalje neumorno radi, rodiljni dopust zasad ne planira pa je tako i dalje redovito gledamo u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

image

Na setu ‘Dobro jutro, Hrvatska‘

DOBRO JUTRO HRVATSKA/FACEBOOK

U takvim prilikama najčešće je gledamo u nešto širim odjevnim kombinacijama u kojima ne ističe svoj trudnički trbuh. Ipak, s obzirom na to da je sada u drugom tromjesečju, voditeljica sve teže skriva zaobljeni trbuščić. Na službenom Facebook profilu "Dobro jutro, Hrvatska" danas su osvanule fotografije iz današnje emisije, na kojima je Doris, nasmiješena od uha do uha, obgrlila trbuh pozirajući s gošćama.

image

Doris i dalje radi punom parom

DARKO TOMAS CROPIX

Podsjećamo, Pinčić se u studenom prošle godine udala za udala za daruvarskog menadžera Davora Guberovića u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Nakon ceremonije u matičnom uredu, slavili su jednom zagrebačkom restoranu, a Doris je već sljedećeg tjedna nastavila sa svojim poslovnim obvezama. Tri mjeseca kasnije, Doris nam je otkrila kako je jako sretna i uzbuđena zbog dolaska trećeg djeteta.

"Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris koja je sada u drugom tromjesečju.

Linker
13. travanj 2024 05:28