VELIKA ISPOVIJEST

Slavni glazbenik priznao: ‘Imao sam bulimiju. Htio sam izgledati kao Bieber i Shawn Mendes‘

Britanski glazbenik Ed Sheeran u velikom se intervjuu za magazin Rolling Stone osvrnuo na svoju borbu s viškom kilograma, otkrivši kako je razvio poremećaj u prehrani jer se uspoređivao s drugim muškim po zvijezdama. Ispričao je kako se često znao prežderavati i zatim povraćati te kako je bio jako opterećen svojim izgledom.

"Poprilično sam svjestan sebe, no ušao sam u industriju u kojoj su me uspoređivali s drugima. Bilo je to za vrijeme One Direction ‘vala‘, a ja sam se pitao: ‘Zašto ja nemam pločice? Aha, zato što volim kebab i pivo‘. Zatim sam radio pjesme s Justinom Bieberom i Shawnom Mendesom. Svi ti dečki imaju fantastičnu građu, a ja se pitao zašto sam tako debeo", ispričao je Sheeran, dodavši kako su se stvari promijenile otkako je sa suprugom Cherry Seaborn dobio kći Lyru i sina Jupitera.

"Imam problem s prehranom, vrlo sam neumjeren. Ali sada sam neumjeren u vježbanju i očinstvu. I poslu, očito", našalio se Ed. Svoju borbu usporedio je s onom kolege Eltona Johna, koji je otkrio da je imao bulimiju. Čitajući njegovu autobiografiju Sheeran je naišao na mnogo sličnosti.

image

Ed Sheeran

VALERY HACHE AFP

"Elton bi otišao ‘samo na sladoled‘ i onda pojeo četiri je*ena deserta pa povratio. To sam radio i ja. Nekako, ne radim stvari napola pa ako ću piti, nema smisla popiti čašu vina. Ja bih radije dvije boce", bio je iskren glazbenik. O svojoj "povodljivoj osobnosti" prvi put je progovorio 2020. godine, kada je otkrio da je često pretjerivao s alkoholom i nezdravom hranom. Ipak, zahvaljujući supruzi Cherry uspio je promijeniti način života i počeo donositi zdrave odluke.

Linker
25. travanj 2024 22:10