rob lowe

 INSTAGRAM
GODIŠNJICA

Slavni glumac suprugu je upoznao na spoju na slijepo, a sada slave 32 godine braka

Njegova nježna poruka supruzi Sheryl Berkoff povodom 32 godišnjice braka pokazuje da ljubav ipak nije "potrošna roba" u zabavljačkoj industriji.

Njegova nježna poruka supruzi Sheryl Berkoff povodom 32 godišnjice braka pokazuje da ljubav ipak nije "potrošna roba" u zabavljačkoj industriji.

Američki glumac Robe Lowe razgalio je obožavateljice objavom na društvenim mrežama i potaknuo lavinu pohvalnih komentara koje se odnose i na njegovu suprugu, Sheryl Berkoff. Ukratko, zadive joj na suprugu koji je zaljubljen u nju kao prvog dana, premda su prošlog vikenda proslavili 32 godine u braku. Zvijezda serije "9-1-1: Lone Star" zahvalna je na činjenici što je suprugu upoznao na sudaru naslijepo 1983. i već je tada naslutio da je sreo onu pravu, no filmskoj vizažistici karijera je tada bila na prvom mjestu. Jurila je sa seta na set i nije se mogla posvetiti vezi i na njegovu žalost, nakon prvog spoja svatko je otišao svojim putem - sve dok se nisu ponovno sreli na snimanju filma "Bad Influence" u srpnju 1989. godine. Glumac je koristio svaki trenutak prilikom priprema za snimanje ne bi li je tijekom šminkanja nagovorio na ponovni izlazak. Uspio ju je odvesti na drugi spoj: pokazalo se da je to početak velike ljubavi koja traje do danas. Vjenčali su se 22. srpnja 1991., a poslije dvije godine dobili su danas 30-godišnjeg sina Matthewa. Obitelj im se proširila 1995., kada im se rodio mlađi sin, danas 28-godišnji John.

image

Rob Lowe sa suprugom Sheryl Berkoff

SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK

Još uvijek vrlo privlačan 59-godišnji glumac koji na setu serije o službi spašavanja u Teksasu pokazuje zavidnu tjelesnu kondiciju, obožava 62-godišnju suprugu koja mu je pomogla izliječiiti se od ovisnosti, pružila mu ljubav i dom, o čemu svjedoči objava koju joj je posvetio povodom značajne obljetnice.

"Danas su 32 godine kako sam oženjen za ovu lijepu, inspirativnu, brižnu, snažnu, marljivu, seksepilnu i jedinstvenu ženu. Zahvalan sam što je pristala krenuti samnom na ovo nevjerojatno životno putovanje", napisao je Rob u objavi povodom obljetnice.

Svjestan kako su brakovi poput njihovog jako rijetki u zabavljačkoj industriji, glumac poznat po ulozi Sama Seaborna, direktora komunikacija američkog predsjednika u serijalu "Zapadno krilo", pokazao je da i te kako cijeni to što ima, a nedavno je otkrio i tajnu dugog braka.

"Brak je težak svugdje, ne samo u Hollywoodu - baš svugdje. Sheryl je bila i još uvijek je moja najbolja prijateljica. Pa ako se vjenčate s nekime tko vam nije najbolji prijatelj, od samog početka ste u nepovoljnom položaju, jer to je ono što će ostati, kada druge stvari budu kao plima ili oseka - poplave ili presuše", izjavio je, te dodao kako su drugi najvažniji sastojci uspješnog braka sposobnost opraštanja, te fizička prisnost među partnerima.

"Ako u braku nema vatre, u problemu ste. Sheryl i ja još uvijek smo ludi jedno za drugim: nije to, doduše, ona faza lude zaljubljenosti kao na početku veze, ali se usuđujem reći da je naš odnos sada kvalitetniji, dublji i sveobuhvatniji nego prije trideset godina kad smo započinjali našu vezu", izjavio je Rob Lowe.

Linker
28. travanj 2024 02:54