Robert De Niro

 STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sedmi put

Slavni glumac u 80. godini ponovo otac: "Upravo sam dobio dijete"

Robert De Niro gotovo je usput, govoreći o novom filmu, otkrio da po novom ima sedmero djece, no nije otkrio tko je majka djeteta.

Robert De Niro gotovo je usput, govoreći o novom filmu, otkrio da po novom ima sedmero djece, no nije otkrio tko je majka djeteta.

Slavni glumac Robert De Niro objavio je da je upravo dobio dijete i sada ih ima sedmero. Dogodilo se to gotovo usput u razgvoru za ET Canada kada je 79-godišnji oskarovac govorio o svom aktualnom filmu „O mom ocu” (About My Father). "Ne volim kad moram djeci postavljati pravila i takve stvari, ali ponekad jednostavno nemate izbora. I svaki bi roditelj, mislim, rekao isto. Uvijek želite učiniti pravu stvar prema djeci, ali ponekad ne možete”, govorio je o odgoju i odnosu s djecom, a kada je voditeljica rekla da glumac ima šestero djece, De Niro ju je ispravio: „Sedmero, zapravo. Upravo sam dobio dijete”. Nije dao nikakve druge podatke, pa se nije moglo doznati ništa o njegovoj novoj obitelji i partnerici s kojom ima dijete.

Iz prijašnjih veza glumac ima šestero djece. S prvom suprugom Diahnne Abbott ima kćer Drenu (51) i sina Raphaela (46). S bivšom djevojkom, glumicom i modelom Toukie Smith ima blizance Juliana i Arona rođene 1995. godine, a sin Elliot (24) i kći Helen Grace (11) rođeni su u vezi s bivšom suprugom Grace Hightower.

image

Slavni glumac s bivšom suprugom Grace Hightower

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osim što je višestruki otac, De Niro je i djed i iz svog iskustva smatra da je najviše što roditelji i bake i djedovi mogu učiniti za djecu to da ih potiču da dosegnu svoje snove. „Svojoj sam djeci rekao: Želite li se baviti glumom ili bilo čime, sve je u redu dok god ste sretni. Samo se nemojte prodati. Potrudite se još malo i posegnite za onim što stvarno mislite da želite učiniti. I nemojte se bojati”, izjavio je ranije glumac. Sada je u intervjuu rekao kako se njegova djeca ponekad ne slažu s njime, zbog čega nije sretan. „Helen Grace me ponekad rastuži i posvađamo se. Obožavam je, ali znaš... S mojim najmlađim djetetom bit će toga i više. Ali, tu smo gdje jesmo”, svjestan je glumac da još jednom mora ući u očinsku ulogu od početka, s najnovijom bebom u obitelji čiji spol još nije otkrio.

Linker
26. travanj 2024 03:12