Taylor Swift

 MICHAEL TRAN AFP
The Eras tour

Slavni obožavatelji: Na koncerte Taylor Swift pohrlile su i najveće zvijezde

U prepunim arenama za koje su ulaznice bile rasprodane mjesecima unaprijed našao se zavidan broj slavnih faca.

U prepunim arenama za koje su ulaznice bile rasprodane mjesecima unaprijed našao se zavidan broj slavnih faca.

Za ulaznice na "The Eras Tour" koncerte Taylor Swift čekalo se u (virtualnim) redovima, a do karata koje su rasprodane mjesecima unaprijed bilo je gotovo nemoguće doći. Horde obožavatelja koje su nahrupile na stadione diljem Sjedinjenih Američkih Država u Seattleu su čak izazvale i seizmičku aktivnost, a vijest da brojni na ove koncerte dolaze u pelenama kako ne bi propustili ni minute trosatnog koncerta šokirala je javnost. Međutim, teško je zamisliti da tu torturu prolaze brojna slavna lica koja su pohitala uživo poslušati izvedbu jedne od najpopularnijih pop pjevačica današnjice.

Iako je prvi dio američke turneje gotov, a koncerti u ostatku svijeta tek slijede, već je jasno da je riječ o turneji koja će ostati upamćena kao jedna od najuspješnijih u povijesti. Tome svakako pridonosi i poduži popis slavnih imena koja su uočena na raznim koncertima. Neki od njih, poput Selene Gomez, Taylorini su prijatelji koji su je došli podržati, no brojni među njima su bili, pa rekli bismo, potpuno neočekivani poput Billyja Joela koji je na koncert došao u društvu obitelji.

Reese Witherspoon na Instagramu je objavila video s koncerta u Nashvilleu i napisala da je to bila noć za pamćenje. Keith Urban i Nicole Kidman snimljeni su pak na ulasku u VIP šator u Philadelphiji, a Shawn Mendes i Camila Cabello svojim su poljupcem na koncertu u New Jerseyju u svibnju izazvali lavinu šuškanja o obnavljanju veze. Dva dana poslije, također u New Jerseyju uočeni su i Paul Rudd te Bradley Cooper. Drew Barrymore koncert je pak slušala u New Yorku čime se pohvalila na Instagramu gdje je napisala da je tijekom koncerta, u više navrata, čak i zaplakala.

Koncert nije propustila niti oskarovka Julia Roberts koja je Swift na Instagramu poručila: "Hvala ti što si sve što nam je ikad trebalo!", a gledati Taylor uživo došla je i njezina slavna nećakinja Emma Roberts. Posebno oduševljenje izazvale su Vanessa i Bianka Bryant, supruga i kćerka pokojnog košarkaša Kobea Bryanta nastup su pratile iz prvih redova, a unjednom je trenutku Taylor i zagrlila malenu Bianku i tako oduševila sve prisutne. Jessica Alba došla je u društvu obitelji, a Alicia Keys na svom je Instagramu objavila video na kojem su Taylor i njezin sin Genesis.

Na istoj su lokaciji kao i Jessica Alba uočeni i Kevin Costner te Meghan Markle koja je u koncertu uživala u društvu prijateljice. Charlize Theron je pak na koncertu u Los Angelesu s kćerkama proslavila rođendan te je objavila video na kojem se vidi koliko se dobro zabavila. Naravno, podržati prijateljicu nije propustila niti Selena Gomez koja je sa sobom povela i mlađu polusestru. A slavnoj postavi na koncertima još su se pridružili i Jeff Goldblum, Karlie Kloss, Emma Watson, Shania Twain, Ellen Pompeo, Cara Delevinge i brojni drugi.

HAIM Swift’s “No Body, No Crime” collaborators, “Bejeweled” music video co-stars and besties HAIM were one of the first celebs spotted at The Eras tour, jamming along to the superstar’s many hits and dancing the night away on opening night. See them via a video shared by People here. The sibling trio is also set to open for Swift later in the tour. Emma Stone The La La Land actress was just as much of a Swiftie as the rest of the Glendale crowd when she was spotted belting her heart out to the Fearless hit, “Love Story.” Marcus Mumford The Mumford and Sons frontman joined his longtime friend Swift onstage to perform Evermore‘s “Cowboy Like Me” in Las Vegas. “Last night in Vegas Marcus Mumford showed up and surprised the crowd with ‘Cowboy Like Me’ so like [mind blown emojis],” Swift captioned a photo of the moment on Instagram. See the post here. Chloë Grace Moretz
Linker
27. travanj 2024 08:16