Konačno zbogom? 

Slavni par nakon šest tjedana opet prekinuo: ‘Pomirenje je bila pogreška‘

Veza glazbenog para Shawna Mendesa i Camile Cabello došla je svom kraju, čini se ovoga puta - zauvijek.

Glazbenici Shawn Mendes i Camila Cabello viđeni su kako razmjenjuju poljupce u travnju na glazbenom festivalu Coachella i činilo se tada da u njihovoj obnovljenoj vezi cvjetaju ruže. No, šest tjedana nakon, par je ipak prekinuo vezu i izgleda da su s drugim pokušajem ljubavi shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Naime, kako otkrivaju britanski mediji, shvatili su da je njihovo pomirenje bila pogreška te da su prvi puta prekinuli s dobrim razlogom. "Shawn i Camila imaju zajedničku povijest i željeli su pokušati ponovno biti zajedno. No, bio je to samo zanos koji je završio i sada su prekinuli zauvijek", otkrio je izvor blizak paru.

image

Snimljeni su prije nekoliko dana u raspravi ispred stana

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Obožavatelji su bili oduševljeni kada su Shawn i Camilla započeli ljubavnu vezu u srpnju 2019. godine. Na početku pandemije uselili su u zajednički dom, no vrlo brzo su prekinuli, nakon dvije godine veze - u prosincu 2021. godine. Kazali su tada kako se zbog ljubavi nisu mogli dovoljno posvetiti svojoj glazbi, a da su prekinuli zajednički su objavili na Instagramu, uz poruku da ljubav među njima ostaje te da će uvijek biti dobri prijatelji.

Nakon prekida, oboje su pokušali ostvariti veze s drugim ljudima, no navodno su i dalje gajili osjećaje jedno prema drugome, što ih je i dovelo do pomirenja ovoga proljeća. Shaw je navodno svaku djevojku uspoređivao s kubansko-američkom pjevačicom. "U stvarnosti, oni si u romantičnom smislu nikako ne odgovaraju i sada moraju krenuti dalje", kazao je izvor blizak paru.

Linker
24. travanj 2024 22:18