Postat će tata

Slavnom glumcu stiže prinova na trogodišnjicu smrti njegove majke

Radosnu vijest otkrio je u talk showu glumice Jennifer Hudson koja nije mogla povjerovati kakvu joj je neočekivanu ekskluzivu donio.

Poslije Keke Palmer, američke glumice i pjevačice koja je prošlog mjeseca u showu "Saturday Night Live" nenadano otkrila poveći trudnički trbuščić, njezin kolega Shemar Moore, zvijezda serije o policijskim specijalcima "SWAT", poveo se za njezinim primjerom. Bio je gost u dnevnom talk showu kolegice Jennifer Hudson i kad ga je na početku emisije upitala kako je, ozareni glumac koji se proslavio ulogom idući mjesecu kriminalističkoj seriji "Zločinački umovi", otkrio je radosnu vijest, prenosi People. Postat će otac idući mjesec, a 8. veljače 2020., preminula je njegova majka Marilyn koja se dugo borila s multiplom sklerozom.

Budući da se emisija snima uživo, publika mu je oduševljeno zapljeskala, a iznenađena voditeljica, zvijezda biografskog filma o Arethi Franklin, "Respect", čestitala mu je pred svima.

"Tako sam uzbuđen. Žao mi je što mama ne može biti ovdje. Neko sam se vrijeme brinuo da je ‘taj brod je otplovio‘, odnosno da neću postati otac, ali stvari su se posložile", rekao je i dodao da je uvjeren da ga očekuje najbolji dio života kad osjeti kako je biti otac.

Poznato je kako mu je prinova prvo dijete dok njegova djevojka, trinaest godina mlađa manekenka i glumica Jesiree Dizon, iz prijašnjih veza ima sina i kćer.

Nedavno su organizirali pregled utrazvukom kako bi pred cijelom obitelji doznali stiže li na svijet djevojčica ili dječak. Javnost će još malo morati strpiti, glumac i njegova partnerica kasnije će otkriti i koje su ime izabrali bebi.

Linker
12. travanj 2024 03:03