nije mu lako

Šok za obožavatelje: Henryja Cavilla upravo izbacili iz Supermana

Nakon što je redatelj otkrio da su ga isključili iz filma, oglasio se i sam Cavill.

Henry Cavill neće se pojaviti u novom Supermanu. Otkrio je to jedan od redatelja James Gunn nakon što je javnost počela špekulirati o Cavillovoj ulozi u novom filmu.

"Peter i ja smo spremni i ne možemo biti uzbuđeniji. Moći ćemo podijeliti neke uzbudljive informacije o našim prvim projektima početkom nove godine. Među tim projektima je i Superman. U prvim fazama naša će se priča fokusirati na raniji dio Supermanova života, tako da lik neće glumiti Henry Cavill. No imalo smo sjajan sastanak s njim, veliki smo njegovi obožavatelji pa smo razgovarali o nizu mogućnosti za buduću suradnju", rekao je.

Cavill se potom oglasio na Instagramu.

"Upravo sam bio na sastanku s Jamesom Gunnom i Peterom Safranom, imam tužne vijesti. Nakon svega ipak se neću vratiti kao Superman. Nakon što mi je studio u listopadu rekao da mogu najaviti svoj povratak, prije njihovog angažmana, tako da ova vijest nije najlakša, no to je život", započeo je.

Dodao je da poštuje to što Gunn i Safran izgrađuju.

"Njima i svima uključenima u novu priču želim svu sreću. Onima koji su bili na mojoj strani tijekom godina.. Možemo malo tugovati, no moramo upamtiti da je Superman i dalje tu. Sve što on predstavlja i dalje postoji, primjeri koje nam je pokazao i dalje su tu. Moj red da nosim kostim je prošao, no ono što Superman predstavlja nikad neće proći. Bila je ovo zabavna vožnja", poručio je.

Linker
15. travanj 2024 19:24