Presretna je

Sonja Kovač otkrila spol bebe: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga"

Zaručnik Goran Mandić zaprosio ju je 2022. godine na Maldivima, na desetu godišnjicu ljubavne veze, a godinu dana ranije uselili su u stan od 130 kvadrata u Zagrebu koji su zajedno kupili. Kruna njihove ljubavi je prinova kojoj se neizmjerno vesele.

Influencerica i glumica Sonja Kovač svojim je pratiteljima na Instagramu napokon otkrila spol djeteta. U videu koji je objavila na društvenim mrežama možemo vidjeti nju i zaručnika Gorana Mandića koji zajedno režu tortu te tako otkrivaju spol prvog djeteta. "It‘s a.... Plakala sam još tri dana nakon ovoga", napisala je 39-godišnja Sonja u opisu objave kojom je otkrila da u njihovu obitelj uskoro dolazi malena djevojčica. Ispod objave odmah su se nanizale čestitke njezinih prijatelja i pratitelja.

Krajem prosinca 2023. godine influencerica je sretnu vijest o prinovi također podijelila na društvenim mrežama. "Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme", napisala je uz dirljivu snimku na kojoj drži pozitivan test za trudnoću. Sonja je tada na Instagramu objavila emotivan video u kojem briše suze radosnice dok u rukama drži test za trudnoću, a kasnije se prikazuju kadrovi na kojima se par grli.

Sonja i Goran zaručili su se 2022. godine na Maldivima, na desetu godišnjicu ljubavne veze, a godinu dana ranije uselili su se u stan od 130 kvadrata u Zagrebu koji su zajedno kupili. Influencerica i glumica koju je javnost najbolje upoznala u seriji "Zauvijek susjedi", vrlo rijetko objavljuje fotografije svog partnera, ali ipak za njihove godišnjice i rođendane podijeli sretne zajedničke trenutke.

Inače, Goran je jedan od najuspješnijih igrača pokera u Hrvatskoj. Prije pandemije uzrokovane koronavirusom proputovao je gotovo cijeli svijet i osvajao pokeraške turnire, a Sonja ga je uvijek vjerno pratila u stopu.

Linker
24. travanj 2024 07:54