Marijana Mikulić

 NEJA MARKICEVIC/CROPIX
Ima potporu bližnjih

Sretna Marijana Mikulić se pohvalila pratiteljima: "Što mislite čemu se više veselim?"

Marijana je nedavno otkrila da će njezin suprug Josip neko vrijeme živjeti u Berlinu, a da će ona biti u Zagrebu sa sinovima.

Marijana je nedavno otkrila da će njezin suprug Josip neko vrijeme živjeti u Berlinu, a da će ona biti u Zagrebu sa sinovima.

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nasmiješena sjedi na stepenicama nove kuće u koju se nedavno uselila s obitelji. No otkrila je da nije samo interijer zaslužan za njezinu sreću, nego i suprug koji se nakon 20 dana vraća kući.

"Stigla gazišta. Nije nikakva suradnja ni reklama. Odlučila sam neka naša iskustva podijeliti jer puno toga je bilo ‘da smo znali‘. Pa neka drugi znaju. Iako nemam baš nikakvu korist osim saznanja da sam preporučila dalje dobre i vrijedne ljude, kakvi su danas rijetki za naći. Stavljam fotke prije/poslije. Toliko su me uveselili da moram podijeliti" napisala je glumica uz fotografiju pa nadodala: "A za vikend mi i dolazi muž nakon 20 dana pa sam dobre volje. Što mislite je l‘ se njemu veselim više nego gazištima" našalila se Marijana.

Naime, prošlog je mjeseca Marijana otkrila da će neko vrijeme ona i suprug živjeti na različitim adresama. Ona će s djecom i dalje biti u Zagrebu dok će Josip na godinu dana preseliti u Berlin jer je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt. Zabrinulo je to Marijanine pratitelje koji su se pitali kako će ona sama s trojicom sinova, Ivanom, Andrijom i Jakovom, ali nju novonastala situacija nije toliko zabrinula: "Dobro je ljudi. Nije to kao nekad kad su muževi išli, a žene ostale same brinuti o svemu po godinu dana. Nisam sama, imam ljude i sa sobom doma i u blizini. On će dolaziti, mi ćemo ići k njemu. Nisam zabrinuta ja, pa nemojte biti ni vi. Ali svakako hvala na hrpetini poruka koje sam dobila, i podrške i brige, puno mi znači" napisala je tada na Instagramu uz fotografiju sa suprugom.

No nije to jedina promjena koja je Marijanu zatekla posljednjih mjeseci. Naime sa suprugom, pročelnikom katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te sinovima nedavno je uselila u novu kuću na zagrebačkoj Trešnjevci koju su kupili prije više od godinu dana i u koju su planirali useliti za Uskrs, ali su im se planovi izjalovili. "Zbog kašnjenja radova sve se prolongiralo, a ni godišnji odmor nismo imali jer smo morali biti dostupni u Zagrebu. Svako malo su radnici dolazili na mjerenje, završne radove… Svratili smo tek na nekoliko dana u Hercegovinu jer je to bila želja mojih dječaka, i tri dana u Dubrovnik zahvaljujući poslovnim projektima", kazala je Marijana. Međutim, tek nakon useljenja u nedovršenu kuću krenula je saga: "S nekim majstorima smo imali sreće, s nekima manje jer nisu ispoštovali rokove, a niti odradili stvari kako treba pa moramo tražiti nove da rade popravke. Živimo još uvijek bez ormara, spavamo na madracima, ali od radova su ostali samo oni sitni poput postavljanja lajsni, rasvjete... Unatoč kaosu koji su mi priuštili majstori, konačno smo u svom domu s velikim vrtom, u kojem Jaki uživa punim plućima. Na kraju krajeva to je i najvažnije, jer zbog njega smo se i upustili u cijelu priču, kako bi mogao imati trampolin, ljuljačku, prostor za trčanje, biciklić… raj za Jakija," ispričala je tada, a sudeći prema njenoj posljednjoj objavi izgleda kako završni radovi dobro napreduju.

Linker
27. travanj 2024 05:34