Drugo dijete

Sretne vijesti iz Los Angelesa: Legendarni Čombe ponovno postao otac, otkrio i ime prinove

Glumački par u braku je od 2008. godine, a skrasili su se u Los Angelesu gdje odgajaju kćerkicu Billie.

Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić postali su po drugi puta roditelji. Glumac kojeg hrvatska javnost zna ponajviše po ulozi Čombeta u seriji "Lud, zbunjen, normalan" na svom se Instagram profilu pohvalio da je u njihovu obitelj stigao maleni dječak. Četrdesetsedmogodišnji glumac u simpatičnoj je objavi također otkrio i ime koje su mu nadjenuli.

"Billie je sada starija sestra. Naš maleni dječak River stigao je u ponedjeljak 4. prosinca, sada smo prava banda. Dobrodošao prijatelju! Tata te već sada jako puno voli", napisao je Grbić na Instagramu.

U kolovozu je 40-godišnja glumica simpatičnom fotografijom na Instagram profilu objavila da ona i suprug očekuju drugo dijete. Omaljev je najpoznatija po ulogama u domaćim sapunicama poput "Dolina sunca" i "Ruža vjetrova", a također je glumila i u seriji "Lud, zbunjen, normalan". Marija i Miraj su u braku od 2008. godine, a prije deset godina preselili su se u Sjedinjene Američke Države. Tamo su se skrasili u Los Angelesu gdje im je na svijet stigla i kćerkica Billie koju su dobili nakon 13 godina braka.

Otkako su se preselili u Ameriku Grbić je glumio u popularnoj seriji "Američke horor priče" te u akcijskom serijalu "S.W.A.T.", a uz to je predavao i na njujorškoj filmskoj akademiji. Ovog su proljeća po prvi put sa svojom djevojčicom stigli u njegovu rodnu Bosnu i Hercegovinu gdje su u Bugojnu snimali komediju "Ne skreći sa staze" redatelja Emira Kapetanovića. Grbićevi su roditelji tada po prvi put vidjeli unučicu, a glumac je tada za bosanske medije rekao kako im je to cijelo iskustvo bilo - romantično.

Linker
23. ožujak 2024 23:02