Bonnie Wright je postala mama

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Rodila Ginny

Stigao još jedan mali Weasley: Zvijezda Harryja Pottera po prvi je put postala mama

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama glumica Bonnie Wright otkrila je ime prinove i pohvalila hrabro držanje svog supruga, Andrewa Lococa, koji je bio na porodu sina.

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama glumica Bonnie Wright otkrila je ime prinove i pohvalila hrabro držanje svog supruga, Andrewa Lococa, koji je bio na porodu sina.

Englesku glumicu Bonnie Wright fanovi knjiga i filmova o Harryju Potteru pamte kao Ginny Weasley, mlađu sestru Harryjevog najboljeg prijatelja Rona. Pred kraj svima znane franšize, Ginny i Harry postaju par, vjenčaju se i dobiju sina Jamesa Siriusa te kćer Lily Lunu. U stvarnom životu, "Ginny" se zaljubila u Andrewa Lococa, menadžera iz San Diega u kompaniji Soccerloco koja proizvodi sportsku odjeću i obuću. U braku su od prošle godine, a ovih dana na Instagramu su se pohvalili preslatkom viješću: na svijet je 19. rujna došlo njihovo prvo dijete, dječak Elio Ocean. Fotografija zaspale bebe, s malenom kapicom, ušuškane u krevetić, rastopila je obožavatelje svijeta Harryja Pottera koji budno prate što se događa u životima glumaca koji su utjelovili omiljene likove iz čarobnjačkog svijeta.

"Andrew i ja smo tako zaljubljeni u naše sunce", pohvalila se glumica u objavi koju prenosi People.

U šali ju je opisala kao "hormonalno, emocionalno ekstra dugačku" i izrazila zahvalnost svima koji su pomogli njezinoj malenoj obitelji tijekom njihovog uzbudljivog "putovanja" odnosno iščekivanje rođenja prinove. Točnije, radi se o primaljama Tiffany i Taylor kojima je zahvalila na velikom trudu i ukazanoj podršci, a potom se osvrnula na supruga koji je prisustvovao porodu.

"Na kraju, tu je moj Andrew, najveća podrška u rađaonici. Doslovce, jer sam ga tako čvrsto stiskala no on se nije pokolebao. Elio ima najnježnijeg tatu punog ljubavi", napisala je "Ginny" zaključivši u šali kako je njena "hormonski emocionalno ekstra duga objava završena".

Među prvima joj je čestitala kolegica sa seta, Evanna Lynch koja je tumačila ulogu Lune Lovegood.

"Awwwwww, čestitam Bonnie i Andrew!! Dobrodošao na Zemlju, Elio Ocean!!", napisala je.

Dobrim željama pridružio se još jedan kolega iz franšize, James Phelps. Glumio je starijeg brata Ginny Weasley, Freda.

image

Bonnie Wright s J.K. Rowling i Emmom Watson 2002.

SCOTT MYERS/SHUTTERSTOCK

Među emotivnim komentarima obožavatelja svijeta Harry Pottera mnoge je nasmijala duhovita objava o prinovi, prenosi portal Metro.

"Ah, još jedan Weasley?! 100 bodova za Gryffindor," poručio je obožavatelj ponosnoj mami.

Linker
26. travanj 2024 07:33