Ne krije uzbuđenje

Stiže prinova! Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja potvrdio sretnu vijest

Britanski glumac Henry Cavill, kojeg ponajviše pamtimo po ulozi Supermana, i njegova partnerica Natalie Viscuso čekaju prvo dijete.

Sretna vijest odjeknula je Hollywoodom! Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja Henry Cavill čeka prvo dijete s partnericom Natalie Viscuso. Da će postati otac četrdesetogodišnji britanski glumac, koji se proslavio ulogama Supermana u "Crnom Adamu", "Čovjeku od čelika", "Batmanu protiv Supermana" i "Ligi pravde", te glavnom ulogom u popularnom televizijskom serijalu "Vještac" (The Witcher), potvrdio je u New Yorku na premijeri svog novog filma "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" za Access Hollywood.

"Jako sam uzbuđen zbog toga. Natalie i ja smo jako, jako uzbuđeni", rekao je glumac novinarki koja ga je intervjuirala, a na njezinu konstataciju da će biti "zasigurno odličan otac" samo se sa smiješkom zahvalio. Cavill i njegova šest godina mlađa partnerica, inače izvršna menadžerica holivudskog studija Vertigo Entertainment, zajedno su gotovo tri godine, a vezu je svijetu službeno obznanio 2021. kada je na svom Instagram profilu podijelio snimku na kojoj igraju šah.

"U ovom trenutku još izgledam sretno i zadovoljno, a nakon toga me moja predivna i prepametna draga na šahovskoj ploči - pomela", napisao je tada Cavill uz fotografiju ne sluteći da će objava izazvati i brojne ‘hejterske‘ komentare s kojima se odmah odlučio obračunati. "Napokon sam dočekao svojih pet minuta i u ljubavi, presretan sam sa svojom odabranicom. Drago mi je što svoju sreću mogu podijeliti s vama, jer sam uz Natalie postao bolja i zadovoljnija verzija sebe samog", objavio je Cavill i zamolio pratitelje da mu ne ostavljaju komentare ako nemaju što lijepo za poručiti.

image

Henry Cavill i Natalie Viscuso na premijeri filma ‘Enola Holmes 2‘ u New Yorku

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

U listopadu 2022. kao par debitirali su i na crvenom tepihu na premijeri filma "Enola Holmes 2" u kojem je naočitom Britancu pripala glavna uloga, proslavljenog detektiva Sherlocka Holmesa.

Prije Natalie bio je u vezi s Tarom King, te glumicama Kaley Cuoco i Ginom Caranom, a iza njega su i zaruke s preponskom jahačicom Ellen Whittaker.

Čini se da je svoju mirnu luku sada pronašao u zagrljaju nježne Natalie koja je rođena u Novom Meksiku, a još kao tinejdžerica sudjelovala je u MTV-jevom showu "My Super Sweet 16". Ipak, svoju je karijeru odlučila nakon toga graditi iza kamera. S Henryjem trenutno živi u Kaliforniji, a slobodno vrijeme ova buduća majka obožava kuhati i šetati sa svojim psima, dok Henry obožava igrati računalne igrice, a svoj će najdraži hobi uskoro zamijeniti - mijenjanjem pelena i tome se neopisivo raduje.

Linker
16. travanj 2024 12:31