Elisabeth Moss

Stiže prinova: Zvijezda serije "Sluškinjina priča" otkrila da čeka prvo dijete

S obzirom na to da 41-godišnja glumica rijetko govori o privatnom životu, mjesecima je čuvala tajnu o trudnoći. Mnogi su mislili kako je riječ tek o novoj ulozi gdje glumi trudnicu.

Britansko-američka glumica Elisabeth Moss trudna je s prvim djetetom. Zvijezda serije "Sluškinjina priča" gostovala je u emisiji Jimmyja Kimmela gdje je i potvrdila da čeka prvo dijete. Usput je otkrila i kako se osjeća. "Zapravo se osjećam vrlo dobro, presretna sam. Zasad nam ide jako dobro", rekla je 41-godišnja glumica.

No i ona je imala nekoliko pitanja za poznatog voditelja. Naime, zanimalo ju je koji je najbolji savjet dobio prije nego što je postao otac. "Mojoj supruzi Molly najbolji je savjet dao legendarni Bill Murray. Rekao je da obavezno u rađaonu donesemo božićne lampice jer je osvjetljenje grozno."

Potvrda o glumičinoj trudnoći stigla je tek nekoliko sati nakon što su je paparazzi "uhvatili" na snimanju novog trilera "Shell" u Los Angelesu te tako pokrenuli glasine da bi glumica doista mogla biti trudna i da nije riječ samo o novoj ulozi. S obzirom na to da Moss i inače vrlo rijetko govori o privatnom životu, još uvijek nije poznato tko joj je partner, niti kada bi trebala roditi. Zna se tek da je bila u braku s komičarem Fredom Armisenom. Brak je potrajao godinu dana, a rastali su se 2011.

image

Elisabeth Moss potvrdila je da čeka prvo dijete u 42-oj godini

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Talentirana glumica proslavila se ulogom Peggy Olson u TV seriji "Ljudi s Manhattana", a kasnije je samo nizala glumačke uspjehe. Ostale zapažene uloge tako je ostvarila u serijama "Zapadno krilo" i "Na površini jezera" koje su joj donijele Zlatni globus za najbolju glumicu, kao i seriji "Sluškinjina priča" gdje je glumila ropkinju u vlasništvu države koja žene vrednuje isključivo zbog njihove plodnosti.

Linker
24. travanj 2024 06:16