na meti hejtera

‘Što će ti ovo dijete od muža?‘: Idi Prester poslali zlobni komentar o mužu, ona odgovorila

Nakon što je podijelila snimku druženja sa suprugom Ivanom Peševskim, glazbenica je dobila poruku prilično nepristojnog sadržaja.

Glazbenica Ida Prester i srpski poduzetnik Ivan Peševski zvan Vani ove će godine proslaviti desetu godišnjicu braka. Ivan je, uz njihove sinove Rija i Roka, glavna zvijezda Idinog Instagram profila, koji prati više od 52 tisuće korisnika. Bračni par je ovog vikenda posjetio Beograd, a pjevačica je podijelila nekoliko videa s njihove zajedničke večere u restoranu.

Ubrzo joj je u inbox stigla vrlo nepristojna poruka čiji je sadržaj podijelila sa svojim pratiteljima. "A što će ti ovo dijete od muža?", upitao ju je nepoznati korisnik, a ona mu je kratko odgovorila: "Da ga volim".

"Poruka mi stigla u inbox, taman za Valentinovo. Želim vam svima da si nađete svoje dijete, lijepo je", prokomentirala je u opisu objave. Njezini su se pratitelji složili kako je odlično odgovorila na provokaciju. "Ovo bi bila najkraća priča o značenju riječi ljubavi", glasio je jedan od komentara.

Nije rijetkost da Prester javno iskazuje koliko joj znači njezin Vani. Nedavno je otkrila kako jednu noć u mjesecu posvećuju samo sebi, kao svojevrsnu "bračnu terapiju".

"Kao muž i žena, cura i dečko, a ne samo kao mama i tata. Vrijeme za ljubav, to je ono što svi zaboravimo od problema, brige oko djece, kredita... Pregazi nas svakodnevica. I nama se to skoro desilo one ružne 2020. Ako ste u paru, pronađite nešto što oboje volite i radite to zajedno, posvetite se samo jedno drugom tih par sati. Sport, planinarenje, kartanje... Nama je to muzika i ples. Nasa bračna duhovna obnova", podijelila je pjevačica.

Linker
06. ožujak 2024 13:30