Poljubac na crvenom tepihu

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Obožava umjetnicu

Strastveni poljubac na crvenom tepihu: Keanu Reeves ne skriva koliko je zaljubljen

Partnericu Alexandru Grant s kojom je četiri godine u vezi, voli takvu kakva jest - sjedokosu i samosvjesnu, što je podijelio sa cijelim svijetom.

Partnericu Alexandru Grant s kojom je četiri godine u vezi, voli takvu kakva jest - sjedokosu i samosvjesnu, što je podijelio sa cijelim svijetom.

Holivudski glumac Keanu Reeves nije mogao jasnije poručiti tko je najvažnija žena u njegovom životu. Samozatajna zvijezda akcijske franšize "John Wick" koja zbog pristojnosti pazi da ne bi zagrlio obožavatelje tijekom fotografiranja već obzirno drži ruku iznad njihovih leđa, strastveno je poljubio svoju partnericu, umjetnicu Alexandru Grant - posred crvenog tepiha! Bili su jedan od najnestrpljivije iščekivanih parova na gala večeri Muzeja suvremene umjetnosti u Los Angelesu, održanoj u subotu na večer. Sedmoj sili bilo bi dovoljno da su samo pozirali s rukom u ruci, no par im je neočekivano priredio pravi spektakl. Bila je to potvrda ljubavi i odanosti zgodnog glumca prema američkoj vizualnoj umjetnici koja istražuje upotrebu teksta i jezika u raznim medijima.

Ponosna je na svoju sijedu kosu, a na gala večeri u Muzeju suvremene umjetnosti, stilizirala ju je u bezvremenski bob. Sviđaju joj se žarke boje, stoga je te večeri izabrala crvenu, lepršavu večernju haljinu s cvjetnim uzorkom. Poznata je po tome što odbija podvrgnuti se etsetskim zahvatima ne bi li "popeglala" bore na licu. Pa ipak, takva kakva jest, ne skrivajući dob i nesavršenost koja dolazi s godinama, osvojila je jednog od najzgodnijih frajera u zabavljačkoj industriji.

"Ja sam žena visoka 185 centimetra i imam sijedu kosu. Nisam sklona uklopiti se u stereotipe. Da sam htjela izgledati poput Kim Kardashian, morala bih otići na operaciju i odrezati 30 centimetara svojih nogu", rekla je 50-godišnja umjetnica, zakamufliravši oštricu ironije u šalu.

image

Jedan od prvih izlazaka paraa 2019., u Malibuu, na početku veze

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

No vjerojatno su i njoj i njezinom 58-godišnjem dečku dojadili ne baš uljudni upiti pojedinaca iz američkih medija - zašto nešto "ne napravi" na sebi kad već izlazi s glumcem za kojim uzdišu tolike žene?

Njihov poljubac na crvenom tepihu moćan je odgovor na provokacije. Da su postali par, otkrili su 2019. godine. Već se tada moglo naslutiti da ih nije povezala impulzivna privlačnost: upoznali su se 2009. i dugo su bili prijatelji. Glumac joj se obratio kad su mu zatrebale ilustracije za njegove knjige "Oda sreći" te "Sjene". Poslije prvog, uspješnog posla, zajedno su otvorili izdavačku tvrtku "X Artists Books". Česti susreti i razgovori odveli su ih u ljubavnu vezu, piše Us Weekly.

image

Alexandra Grant i Keanu Reeves na jučerašnjoj gala večeri u Los Angelesu

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Godinu dana nakon što su priznali vezu, samosvjesna umjetnica dala je intervju britanskom Vogueu. "Nakon našeg izlaska u javnost, praktički svaka osoba koju poznajem zvala me kako bi me pitala o mom novom dečku. To je fascinantno," zaključila je umjetnica.

Linker
01. svibanj 2024 01:32