Novak i Jelena Đoković

 SHUTTERSTOCK
Pao je i poljubac

Strastveni trenuci na odmoru: Jelena i Novak Đoković snimljeni kako izmjenjuju nježnosti

Jelena je tenisačeva ljubav još iz srednjoškolskih dana. Sreli su se kad je Novak imao 17 godina, a vjenčali su se 2014. godine na otoku Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Jelena je tenisačeva ljubav još iz srednjoškolskih dana. Sreli su se kad je Novak imao 17 godina, a vjenčali su se 2014. godine na otoku Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Novak Đoković i njegova supruga Jelena ovih dana vrijeme provode uživajući na obiteljskom odmoru u španjolskoj Marbelli, a poznati par u jednom je trenutku ‘‘uhvaćen‘‘ u izmjenjivanju nježnosti na plaži. Naime, najbolji tenisač svijeta svoju je suprugu zagrlio i poljubio, a strastveni poljubac uspjele su uhvatiti i kamere.

image

Novak i Jelena zajedno su od srednje škole, a vjenčali su se 2014. godine

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U njihovom je društvu bio i njihov sin, osmogodišnji Stefan. S njim je Novak bacao frizbi i igrao nogomet na pijesku, a osim njega, par ima i petogodišnju kćer Taru. Jelena je, inače, tenisačeva ljubav još iz srednjoškolskih dana, a vjenčali su se 2014. godine na otoku Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Svjedoci njihovog prvog susreta jednom su prilikom izjavili da im se ljubav dogodila na prvi pogled, što je u mnogim intervjuima potvrdio i srpski tenisač.

‘‘Jelena je za mene nešto posebno, ona je moja srodna duša. Na prvi pogled me osvojila osmijehom i iskrenošću. Hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspjehe jer znam da je ona tu zbog mene, klinca kojeg je upoznala kad je imao samo 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnim‘‘, ispričao je.

image

Neko se vrijeme šuškalo da je njihov brak u krizi

BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK

No kada je Jelena bila trudna s njihovom kćeri, započela su šuškanja da im je brak u krizi, a Novak je čak 2017. godine priznao kako je u lošijoj formi zbog privatne situacije, što je kasnije i potvrdio bivši tenisač John McEnroe izjavivši kako Đoković ima problema izvan teniskog terena. Bez obzira na to, Novak je uspio riješiti obiteljske probleme, što možemo vidjeti i po romantičnim fotografijama koje su obišle svijet.

Linker
26. travanj 2024 03:48