jesen u Italiji

Supruga Milena objavila dirljive fotografije: Frano Lasić uživa u igri sa sinom

Od kada su postali roditelji, hrvatskom glumcu i beogradskoj umjetnici zajedničko vrijeme s njihovim mališanom je najdragocjenije, a ona je citirajući pjesmu Jamesa Browna otkrila da unatoč što živimo u muškom svijetu, ne bi ga bilo da nema žena.

"Što bi rekli u pjesmi, It‘s a Man‘s, Man‘s world", ali isto tako na kraju pjesme zaključuju "This is a man‘s world - But it wouldn‘t be nothing, nothing, not one little thing, without a woman or a girl", napisala je na svom Instagram profilu beogradska umjetnica Milena Lasić, supruga našeg proslavljenog glumca i pjevača Frane Lasića s kojim posljednjih dana uživa u Italiji.

Njezina objava odnosi se naravno, na njena dva najdraža muškarca, dvogodišnjeg sinčića Nikolasa i supruga Franu s kojima uživa u bajkovitoj Firenci. Zbog ljubavi prema supruzi s kojom je u vezi devet godina, Frano Lasić preselio se u Beograd i nikada nije skrivao koliko je zaljubljen i koliko uz već troje odrasle djece, ponovno uživa u očinstvu.

"Imam predivnu suprugu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i dijete je bilo logičan slijed naše veze. Kao da sam ponovo rođen. Presretan sam i naš sin mi dao neku novu snagu. Uživam ga gledati kako raste svaki dan, kako se smije, to je predivan osjećaj", rekao je jednom prilikom.

Kao što ni ona ne štedi komplimente za svog supruga za koga je rekla da se nisu našli na fizičkoj već duhovnoj razini što njihovu ljubav čini čvrstom i postojanom.

Supružnici Lasić svoj privatni život baš i ne dijele na Instagramu, oboje su uglavnom fokusirani na svoj posao, on glumački, a ona umjetnički.

Frano je ljetos objavio niz fotografija s filmskih setova iz inozemstva, a kako je otkrio dobio je i manju ulogu u drugoj sezoni BBC- ovog serijala Gold Digger. U Hrvatskoj smo ga posljednji put gledali u vrlo uspješnoj seriji Dnevnik velikog Perice u kojoj je igrao kustosa.

Linker
25. travanj 2024 08:46