Modno usklađeni

Supružnici Clooney uživaju u Francuskoj, pogledajte kako iz zraka izgleda njihovo luksuzno imanje

Susjedi u Engleskoj nisu ih vidjeli gotovo dvije godine, a sada se otkrilo kako su prije tri godine kupili Domaine du Canadel iz 18. stoljeća, svoj drugi dom.

I kad su ležerno odjeveni, Amal i George Clooney plijene pozornost jer na njima i jednostavan traper, izgleda glamurozno. Još jednom su pokazali kako treba izgledati modno usklađen par, ali ovaj put u traperu. Nedavno su se zaustavili na benzinskoj crpki u južnoj Francuskoj, a kada je on "natankao" njihov 69 tisuća funta vrijedan Mercedes kabriolet, protegnuli su noge prije nego što nastavili putovanje. Slavna odvjetnica specijalizirana za povrede ljudskih prava diljem svijeta, ovaj put je izabrala efektne "trapezice" s izrezom koji je otkrivao njene vitke listove i kožnatu jaknu, dok je holivudski glumac u svojim komotnim trapericama, čizmama Chelsea od brušene kože i plavoj sportskoj jakni izgledao mladenački opušteno, naglašavajući casual dojam bijelom šiltericom.

image

George Clooney i Amal Clooney modno su se uskladili

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Oboje su pogled sakrili iza sunčanih naočala i šetajući ruku pod ruku uživali u sunčanom danu. Budući da Amal i Georgea Clooneyja te njihove šestogodišnje blizance, Alexandera i Ellu susjedi u Engleskoj nisu vidjeli gotovo dvije godine jer su se preselili na jug Francuske, umjesto u vili u Berkshireu na obali Temze vrijednoj 10 milijuna funti, radije borave u suncem okupanom, idiličnom kraju nadomak Azurne obale. Prije tri godine kupili su posjed Domaine du Canadel iz 18. stoljeća u mjestu Brignoles, s bazenom, teniskim terenom, boćalištem, maslinikom i vlastitim, malim jezerom. Imanje je udaljeno 25 minuta vožnje od vinarije Chatea Miraval, koju je Georgeov prijatelj i kolega Brad Pitt kupio 2008. s tadašnjom suprugom, Angelinom Jolie. To imanje je u međuvremenu postalo poprište ogorčene bobe odvjetničkih timova Brada Pitta i ruskog oligarha Jurija Sheflera kojem je Angelina prodala svoj dio, dok na susjednom imanju Clooneyjevih vlada idila.

image

Posjed Clooneyevih iz 18. stoljeća s bazenom, teniskim terenom, boćalištem, maslinikom i malim jezerom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nekadašnji holivudski zavodnik i njegova supruga uživaju u Fransuskoj, no nije poznato tko se od njih dvoje htio preseliti na jug te zemlje, no selidba im očito nije bila problem. Zadržali su vilu Villu Oleandru jezera Como u Italiji gdje provode većinu ljeta, a sada sve više borave u Provansi.

image

Poslije ‘tankanja‘ bračni par odvezao se istraživati idilični krajolik

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 07:22