Nova veza?

Šuškanja su sve glasnija: Jared Leto vikend proveo u društvu 24 godine mlađe manekenke

Spojio ih je spot za prvu pjesmu njegove grupe poslije pet godina, nakon čega je glumac na stranici banda objavio znakovitu poruku.

Čini se kako Jared Leto više nije soler. Prošlog vikenda zamijećen je u Berlinu, u društvu 24 godine mlađe manekenke Thet Thinn, što je zakotrljalo glasine da su u vezi. Stvar je u tome da se, kada je riječ o holivudskom glumcu te frontmanu grupe "Thirty Seconds to Mars" i burmanskom modelu, poklopilo nekoliko "slučajnosti". Baš se zato vjeruje da im je šetnja Berlinom prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti. Manekenka je proljetos, uz još nekoliko osoba, gostovala u spotu za novu pjesmu banda, "Stuck". Potkraj travnja pojavili su se u caffeu u Los Angelesu, uzeli kavu za van i zajedno odšetali. A prošlog vikenda odsjeli su u istom hotelu u Berlinu i pritom se nisu ni pokušali sakriti - što je netipično za 51-godišnjeg pjevača alternativne rock grupe "Thirty Seconds to Mars", piše Page Six. Pojavili su se ispred hotela nakon što su izašli iz crnog kombija, ostavili su stvari unutra i brzo izašli: očevici su ih vidjeli zajedno, na istom mjestu, tek iste večeri.

image

Thet Thinn prva je djevojska s kojom je viđen u javnosti od prekida s Valery Kaufman

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako su situacije u kojima se vjerojatno jedinog dobitnika Oscara koji je zagubio svoj "zlatni kipić" (početkom 2021. Leto je priznao Jamesu Cordenu da već neko vrijeme ne zna gdje mu je nagrada Američke filmske akademije za sporednu ulogu u filmu "Dallas Buyers Club"), može vidjeti s djevojkom u javnosti jako rijetke, smatra se da je njegov dolazak u Berlin s prekrasnom manekenkom svojevrsno "priznanje" da su u vezi.

Glumac je još u rujnu prošle godine prekinuo sedmogodišnju vezu s 29-godišnjom manekenkom Valery Kaufman, a Thet Thinn prva je ljepotica s kojom se od tada pojavio u javnosti. Da se nešto s njima događa, potkraj prošlog mjeseca otkrio je portal Radar Online.com. Prenijeli su informaciju osobe bliske glumcu kako je njegovo srce osvojila nova manekenka.

"Jared svima govori da ima posebnu djevojku u svom životu i da se ne viđa ni s kim drugim. Prilično je novo," izjavio je njihov izvor.

Zanimljivo je to da ju je glumac poslije snimanja spota za prvu novu pjesmu "Thirty Seconds to Mars" poslije pet godina, predstavio javnosti riječima, otkrivši pritom i njen nadimak: "Rođena u Mjanmaru, lijepoj, ali ratom razorenoj zemlji usred nasilnog sukoba, Beauty je sa sobom donijela eleganciju, gracioznost i gravitas koji su pomogli da video bude toliko posebniji. Još jednom hvala svima koji su toliko naporno radili i dali toliko sebe ovom projektu. Vrlo zahvalan!"

O novoj djevojci Jareda Leta zna se tek to da joj je 27 godina, u svijet mode probila se 2018., nakon što je osvojila peto mjesto u televizijskom showu "Asia‘s Next Top Model", nakon toga počela je nositi revije na London Fashion Weeku. Nedavno je ostvarila upečatljiv nastup u spotu svjetski poznatog benda i čini se, osvojila frontmana grupe. Vrijeme će pokazati radi li se o neformalnom druženju ili o ozbiljnoj vezi.

Linker
17. travanj 2024 00:43