PROFIMEDIA
prokletstvo fotke?

Prošlo je deset godina od oskarovskog selfija Ellen DeGeneres koji je ušao u povijest, ali i donio "probleme"

Nakon selfija koji se srušio društvenu mrežu X, nekoliko je zvijezda s fotografije iskusilo privatne ili profesionalne probleme.

Nakon selfija koji se srušio društvenu mrežu X, nekoliko je zvijezda s fotografije iskusilo privatne ili profesionalne probleme.

Prošlo je deset godina otkako je Ellen DeGeneres srušila nekadašnji Twitter, danas poznat pod imenom X, nakon što je objavila selfie s poznatim holivudskim zvijezdama. Na 86. dodjeli nagrada Oscar voditeljica i komičarka okupila je nekoliko slavnih lica tijekom ceremonije i zabilježila trenutak fotografijom.

Fotografija na kojoj su se našli Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts, Lupita Nyong‘o, njezin brat Junior, Channing Tatum, Kevin Spacey i jedva vidljivi Jared Leto ubrzo je postala viralna. Podijeljena je više od dva milijuna puta u periodu od dva sata i srušila društvenu platformu. Iako je ovaj trenutak ušao u povijest, sada se mnogi šale da je mobitel voditeljice emisije "The Ellen DeGeneres show" bio uklet. Tijekom deset godina nekoliko je zvijezda s fotografije iskusilo privatne ili profesionalne probleme. Popularni show i Ellen suočili su se s teškim optužbama 2020. godine, u kojima se tvrdilo da je atmosfera na snimanjima bila toksična. Voditeljica je zatim odlučila kako će 2022. okončati snimanje vlastitog talk showa, koji se emitirao punih 19 godina, a od tada se gotovo pa i ne pojavljuje na TV-u.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt razveli su se 2019. godine

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Bivši holivudski par također nije pratila sreća. Brad Pitt i Angelina Jolie razveli su se 2019. godine, ali to nije bio kraj problemima. Od početka 2022. na sudu su zbog francuskog vinarskog imanja, a započeli su i bitku oko skrbništva nad djecom, usred koje je Angelina optužila Brada da je verbalno i fizički zlostavljao nju i dio njihove djece tijekom leta iz Francuske u Sjedinjene Države 2016. godine. I glumačka diva, Meryl Streep lani je objavila kako od 2017. ne živi sa suprugom Donom Gummerom s kojim je provela više od 40 godina.

image

Karijera Kevina Spaceyja stagnira od 2017. godine

DANIEL LEAL AFP

Karijera Kevina Spaceya poprilično stagnira od 2017. godine, kada je optužen za seksualna zlostavljanja. Glumac je više puta optužen za seksualne napade, no dosad je oslobođen svih optužbi. Jennifer Lawrence našla se na meti hakera koji su objavili njezine golišave fotografije. I Bradley Cooper se rastao od svoje partnerice Irine Shayk, a njegov posljednji film "Maestro" podijelio je mišljenja. Također u periodu od 10 godina bio je nekoliko puta ponovno nominiran za Oscara, ali ga nije dobio. Filmski kritičari ističu kako Julia Roberts u posljednjoj dekadi nije snimila značajno dobar film, dapače smatraju ih popriličnim promašajima. Jedini kojima je karijera u tih deset godina ostala netaknuta su Channing Tatum te Lupita Nyong‘o i njezin brat Junior.

image
XPUSJP/BACKGRID UK/PROFIMEDIA XPUSJP/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
15. srpanj 2024 20:27