Nicole Scherzinger se zaručila

 BOYER DAVID/ABACA/SHUTTERSTOCK
Sretno dalje

Svadbena zvona! Nicole Scherzinger zaručila se za škotskog ragbijaša Thoma Evansa

Zaprosio ju je na havajskoj plaži poslije četiri godine veze, a bivša članica benda ‘Pussycat Dolls‘ iznenađeno je pokrila lice rukama i svom dragom rekla ‘da‘.

Zaprosio ju je na havajskoj plaži poslije četiri godine veze, a bivša članica benda ‘Pussycat Dolls‘ iznenađeno je pokrila lice rukama i svom dragom rekla ‘da‘.

Idilična prosidba na plaži na Havajima iznenadila je američku pop zvijezdu, Nicole Scherzinger. Pokrila je lice rukama, začuđena i oduševljena, a potom je svom dragom, 38-godišnjem Thomu Evansu, nekadašnjem škotskom ragbijašu, rekla "da". Romantičan prosac s kojim je u vezi već četiri godine, kleknuo je ispred nje s prstenom u ruci, a pobrinuo se i za fotografiranje: htio je zabilježiti poseban trenutak koji bivša pjevačica "Pussycat Dolls" nije očekivala. Pogotovo ne četiri mjeseca nakon što su se pojavile glasine na društvenim mrežama da su prekinuli. Bivša sutkinja showa „X Factor” podijelila je u veljači na Instagramu snimku zaslona članka u kojem tvrdi da su ona i Thom otišli svatko svojim putem i napisala: "Wow, ovo je vijest i za nas".

Upoznali su se kada je Thom Evans gostovao u celebrity izdanju "X Factora". Nakon objave na društvenim mrežama da su zajedno 2019., Evansov prijatelj povjerio je britanskim medijima da je on uvjeren kako je 44-godišnja Nicole "ona prava".

"Već mu je tijekom prvih dana s Nicole bilo jasno da mu je super s njom”, prenio je Daily Mail. Pjevačica je, pak, izjavila da je Thom "muškarac njenih snova", dodajući da s njim želi osnovati obitelj.

"Definitivno želim djecu, u pravo vrijeme. Sve je u tajmingu", rekla je pop zvijezda koja je prije zaruka s bivšim ragbijašem "Glasgow Warriorsa" bila u osmogodišnjoj vezi sa šampionom Formule 1, Lewisom Hamiltonom, te u kraćoj romansi s tenisačem Grigorom Dimitrovim. Thomove bivše djevojke bile su glumice Kelly Brook te Caggie Dunlop.

Zaručeni par još ne otkriva kada će organizirati svadbu, hoće li to biti Škotska ili Amerika, no nema sumnje da će javnost biti obaviještena na vrijeme.

Linker
26. travanj 2024 18:49