POVRATAK U STILU

Nicole Scherzinger radi solo album nakon osam godina: Odvažila se nakon otkazane turneje Pussycat Dollsa

Atraktivna Amerikanka proslavila se kao vodeća vokalistica grupe Pussycat Dolls, no nakon raspada planetarno popularnog ženskog banda, posvetila se solo karijeri.

Tijekom nastupa u Los Angelesu, jedna od najatraktivnijih 'dollsica', Nicole Scherzinger potvrdila je publici da vjerno radi na novom solo albumu nakon skoro osam godina. Naime, 43-godišnja pjevačica nije objavila solo album otkako je njezina dance pop ploča iz 2014. godine, 'Big Fat Lie' ostvarila neuspjeh na top listama.

Podsjetimo, njezin prvi studijski album Killer Love objavljen je 2011. godine nakon što je više puta odgađan, ali je dobro prošao na britanskim top listama. Glavni singl s njenog drugog albuma iz 2014., 'Your love', debitirao je na šestom mjestu britanske ljestvice singlova, a drugi, 'Run' među prvih trideset. Međutim, njezina treća pjesma 'On the Rocks' dobila je samo negativne kritike, a četvrta 'Bang' nije uspjela na ljestvicama.

Početkom ove godine pjevačica je na društvenim mrežama podijelila tužnu vijest o otkazivanju turneje Pussycat Dollsa zbog korona virusa i zahvalila im na podršci.

Čitajte i: Domenica Žuvela iznenadila potezom: Već je rezervirala Arenu Zagreb za 2030. godinu

''Hvala svima koji su kupili karte, jako smo zahvalni na vašoj podršci i odanosti. S obzirom na sve okolnosti, već je očito da se datumi turneje moraju otkazati. Uložila sam ogromnu količinu vremena, energije i novca kako bi vratila ovaj projekt u život. Iako sam užasno tužna zbog ove odluke, također sam vrlo ponosna na ono što smo uspjeli postići zajedno u vrlo kratkom roku prije pandemije. Ne mogu riječima opisati količinu ljubavi, divljenja i zahvalnosti prema ostalim djevojkama u grupi i obožavateljima koji su nas podržavali'', poručila je Scherzinger.

Turneja je trebala početi idućeg rujna s Nicole Scherzinger, Kimberly Wyatt, Jessicom Suttom Ashley Roberts i Carmitom Bacharo, međutim već je nakon tri mjeseca odgođena nakon što je najavljena još u studenom 2019.

Čitajte i: Aklea Neon & Sound Doulas pripremaju najjaču femme svirku ovog proljeća

Osim pandemije, nastali su i novi problemi tijekom organizacije povratničke turneje kada je osnivač benda, Robin Antin, podnio tužbu te optužio Scherzinger da je opsjednuta kontrolom cijelog projekta i da zahtijeva veći postotak zarade od povratničke turneje u odnosu na ostale djevojke.

Međutim, Nicolein odvjetnik Howard King opisao je tvrdnje kao 'smiješne i lažne' i naveo da je tužba 'očajnički pokušaj da se preusmjeri vlastite neuspjeh na pjevačicu'. Scherzinger se nije oglašavala na ovu temu javno, a po svemu sudeći fokusirana je na nove glazbene projekte budući da je obožavateljima najavila novi album.

Linker
20. travanj 2024 10:45