Taylor Swift priprema velik iskorak u karijeri

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Nepresušno vrelo

Svi bivši su u drami! Taylor Swift sprema se na pisanje scenarija o svom životu

Prekidi su joj već dugo inspiracija za pjesme, a sada je na redu drugačiji format u kojem bi mogla progovoriti i o posljednjem ljubavnom razočaranju - raskidu s glazbenikom Mattyjem Healyjem, gitaristom grupe The 1975.

Prekidi su joj već dugo inspiracija za pjesme, a sada je na redu drugačiji format u kojem bi mogla progovoriti i o posljednjem ljubavnom razočaranju - raskidu s glazbenikom Mattyjem Healyjem, gitaristom grupe The 1975.

Dosad se Taylor Swift ne baš laskavo osvrtala na bivše u svojim pjesmama, a sada će u neiscrpno vrelo nadahnuća posegnuti još jednom, ovaj put zbog serije o svom životu. Ljubavne veze s američkim glazbenikom Johnom Mayerom te glumcima Jakeom Gyllenhaalom i Joeom Alwynom mogla bi pretočiti u scenarij serije o kojoj je nedavno razgovarala s engleskom spisateljicom Alice Birch. Afirmirala se scenarijem za film "Čudo" čija je koautorica, a potpisuje i scenarij romantičnog filma "Mothering Sunday". Pozornost pop zvijezde čiji bi život mogao postati televizijska serija, privukla je serijom "Nasljeđe": kantautorici se svidjelo kako je pomogla oblikovati lik Shiv Roy jer je bila dio tima scenarista za taj projekt.

"Radilo se o razgovoru o mogućoj televizijskoj seriji. Taylor je multitalentirana osoba i iako joj je ljubavni život dao deset albuma, također je u ranoj fazi razgovora za novu televizijsku emisiju. Upoznala je Alice i počele su raspravljati o mogućem scenariju. Taylor je nevjerojatno pronicljiva, a Alice je idealan partner za pisanje jer je pomogla oblikovati važan lik iz serije "Nasljeđe", Shiv Roy", rekao je izvor za The Sun.

image

Jake Gyllenhaal dobio je pjesme ‘We Are Never Ever Getting Back Together‘ i ‘All Too Well‘

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

Uz to, pop zvijezda je prošle godine otkrila da se priprema režirati svoj prvi dugometražni film nakon što je napisala scenarij. Projekt producira Searchlight Pictures, tvrtka koja stoji iza glavnih filmova, uključujući "The Shape Of Water" i "Nomadland".

"Voljela bih nastaviti poduzimati korake u tom pravcu i sada sam na mjestu nakon kojeg slijedi veliki iskorak. Obožavam pričati priče na ovaj način", rekla je glazbenica o projektu. Koliko je poznato, posljednjeg bivšeg, Mattyja Healyja, gitaristu grupe „The 1975” još nije opjevala. Možda će taj prekid "sačuvati" za seriju...

image

Johnu Mayeru posvetila je pjesmu Dear John

DANIEL DESLOVER/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 01:19