Dan Reynolds

 REINALDO REGINATO/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA REINALDO REGINATO/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA
Bez daha!

Svi su ludi za njim: Dan Reynolds je naprosto preseksi - ako nam ne vjerujete, pogledajte

O.k., prava je istina da je rijetko kome ovaj frajer tek običan frajer. Vole ga tinejdžerice, žene i LGTIQ zajednica. I ne samo radi glazbenog talenta.....

Srećom, danas je sve više glazbenih i drugih umjetničkih ikona koje osviješteno i glasno progovaraju o raznim društvenim i individualnim problemima. Neki od njih su glasniji oko LGBTIQ prava pa nerijetko, zahvalno po njihovu karijeru, postanu obožavani te dobiju zaista lojalnu, ako ne i najlojalniju publiku. Dakako, uz onu tinejdžersku. Zadnji takav slučaj je Dan Reynolds, pjevač benda Imagine Dragons.

Iako je odgojen u homofobnoj LDS crkvi (i još uvijek se identificira kao "kulturološki" Mormon), pjevač je glasno i javno podržao LGBTIQ+ zajednicu.

On nije tek deklarativni saveznik samo na riječima. Još 2017. pokrenuo je LOVELOUD Festival za podršku queer mladim ljudima. Prije dvije godine otišao je na Capitol Hill u Washingtonu kako bi nastavio zagovarati saveznu zabranu svih konverzijskih terapija. Naime, reparativna terapija ili konverzijska terapija je naziv za skup pseudoznanstvenih metoda kojima dio psihološke i psihijatrijske struke pristupa fenomenu homoseksualnosti.

Prije dvije godine donirao je svoju kuću iz djetinjstva u Las Vegasu Encircleu grupi koja pomaže LGBTIQ mladima i obiteljima koji se bore za svoju egzistenciju. Ovaj tjedan pak njegov "aktivizam" nije konkretan, ali smo sigurni da je i homoseksualna zajednica kao i mnoštvo obožavateljica heteroseksualne orijentacije uživalo. Pažnju s koncerta nisu privukli jezični pamfleti niti politički intonirani govori nego tek njegovi znojni trbušni mišići i poskakivanje prsnih mišića. Obučen u seksi sportski outfit u kojemu prednjači brend Vans, u kombinaciji s inspiriranom glazbom, publiku je doslovno ostavljao bez daha. Uostalom, uvjerite se i sami preko TikTok snimaka.

Linker
18. travanj 2024 20:03