Lijepa na mamu

Tata ne može biti ponosniji: Ella Travolta debitirala je na modnoj pisti

Njezin otac John Travolta pohvalio se na društvenim mrežama da mu kćer rastura na modnoj pisti.

Holivudski glumac John Travolta puca od ponosa jer se njegova kćer Ella prvi put prošetala modnom pistom. Mlada glazbenica u usponu sudjelovala je u reviji koja nosi ime modnog čarobnjaka Karla Lagerfelda na njujorškom Tjednu mode, a presretan tata podijelio je njezinu fotografiju na društvenim mrežama.

Imao je i što objaviti: prekrasna Ella samopouzdano je nosila predimenzionirani ženski smoking, čipkasti korzet i široke hlače, kombinaciju kakvu bi mnogi poželjeli na svečane prigode, prenosi portal Hollywood life.

image

Ella Bleu Travolta

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Travolta je jednom prilikom rekao kako je Ella ljepotu naslijedila od svoje majke, holivudske glumice Kelly Preston. Nada se da je ponešto uhvatila i od njega, ako ništa drugo, onda barem mangupski osmijeh po kojem je poznat.

image

Ella s roditeljima, Kelly Preston i Johnom Travoltom.

VF/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čini se da moda nije jedino što Ellu zanima. Nedavno je objavila svoj debitantski singl "Dizzy" i vjerojatno će krenuti tim putem. Manekenstvo joj je samo izlet, ali nije isključeno da će se predomisliti jer je već na prvoj reviji izazvala pomutnju.

Kad bi ju samo mama, koja je prije dvije godine podlegla raku dojke, mogla vidjeti... S druge strane, život ide dalje, a u Ellinom je još uvijek tata najvažniji. Obožava ga: uz mlađeg brata Benjamina otac joj je najveća podrška i emotivni oslonac. Otkako mame nema, mala obitelj je nerazdvojna.

Linker
12. travanj 2024 10:20