Bol ne prestaje

John Travolta dirljivo obilježio još jedan tužni rođendan voljene supruge: ‘Nedostaješ nam i volimo te puno‘

Vrijeme prolazi, neke rane nikad ne zacijele, a još manje donese zaborav, tako je glumac obilježio rođendan preminule supruge, drugi otkako je nema.

Filmska legenda John Travolta ove je godine obilježio tešku prvu godišnjicu otkako je njegova voljena supruga Kelly Preston preminula, no on joj i dalje svako toliko posveti dirljivu objavu. Tako je objavivši njezinu fotografiju na kojoj je nasmijana i maše u kameru čestitao rođendan.

"Sretan rođendan Kelly. Nedostaješ nam i volimo te puno", jednostavno je napisao John.

Nedavno je tako John iskoristio Instagram kako bi obožavatelje obavijestio o jednoj gorko-slatkoj novosti. Naime, u srpnju je najavio da u kina dolazi posljednji film u kojem je Kelly, također glumica, imala ulogu.

Uz trailer filma "Off the Rails", John je otkrio koliko je to djelo značilo njegovoj pokojnoj supruzi.

Čitajte i: Prvi rođendan bez voljene majke: John Travolta pohvalio se predivnom kćerkom na poseban dan

"Glavnu ulogu u filmu 'Off the Rails' ima Kelly Preston. To je njezin posljednji film i bila je jako ponosna na njega i na predivne talente s kojima je imala prilike surađivati na njemu", napisao je John.

Na dirljivoj premijeri u Ujedinjenom Kraljevstvu Kellyne kolegice iz filma također su joj odale počast - Sally Phillips i Jenny Seagrove na crvenom su tepihu nosile lančiće s Kellynim imenom.

Borila se u tišini

Kelly Preston otišla je u 58. godini života, u srpnju 2020. S rakom dojke borila se dvije godine, no za to je malo tko znao. Smrt supruge objavio je sam John na svom Instagramu.

Čitajte i: Preminula supruga Johna Travolte: 'Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti'

"Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih. Njezinu ljubav i život nikada nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako na neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane", napisao je Travolta.

Kelly Preston i John Travolta u braku su proveli 29 godina tijekom kojih su dobili troje djece. Obiteljsku tragediju, gubitak sina Jetta, koji je preminuo 2009. godine, Kelly i John teško su podnijeli, no držali su se čvrsto zajedno i nekako uspjeli nakon njegove smrti krenuti dalje.

Linker
16. travanj 2024 09:04