veselo druženje

Tatjana Jurić posjetila Nives Ivanišević, nasmijao ih mali Oliver: ‘Vidiš ti malog Ivaniševića‘

Tatjana je došla kod Nives, a maleni Oliver je jedva dočekao par za igranje "križića kružića". Pokazalo se da dječak ima svoja pravila za tu popularnu igru.

Voditeljica Tatjana Jurić otkrila je kako je izgledalo druženje s kolegicom i prijateljicom Nives Ivanišević, ali i igranje s njenim petogodišnjim sinom Oliverom.

Tatjana je došla kod Nives, a maleni Oliver je jedva dočekao par za igranje "križića kružića". Pokazalo se da dječak ima svoja pravila za tu popularnu igru.

‘Mi imamo svoja pravila‘, napisala je Tatjana. U snimci koju je objavila u pozadini se može čuti Nives kako govori: "Vidiš ti malog Ivaniševića?"

"Opasan je", odgovorila je Tatjana na to.

Iako Nives i njen suprug, proslavljeni tenisač i teniski trener Goran Ivanišević ne vole puno govoriti o svom obiteljskom životu, fotografi su ih u nekoliko navrata ulovili tijekom obiteljskih šetnji gradom. Nives je jednom prilikom progovorila o majčinstvu.

image

Sin Nives i Gorana Ivaniševića ima pet godina

DAMJAN TADIć/CROPIX

"Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu... Tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jaaako živahan, jako znatiželjan i predivan", iskrena je bila Nives na pitanje o karakteru svog sinčića.

"Ja sam rodila na carski, u Petrovoj i mogu reći samo sve najbolje... Od sestara, doktora, ništa me nije razočaralo. Bilo me jako, jako strah, ali valjda te u životu strah stvari koje ne poznaješ i s kojima se nisi susreo. Ali evo, mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke, moment kad zaboraviš na sve ostalo”, napisala je jednom prilikom na Instagramu.

image

Nives Ivanišević

SAšA BURIć/CROPIX

Njene pratitelje na Instagramu u jednoj je prilici zanimalo namjeravaju li imati još djece. "Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem 3", otkrila je tada.

Linker
20. travanj 2024 09:20