NE GUBI OPTIMIZAM

Tereza Kesovija već je par dana u bolnici: ‘Bol je bila nepodnošljiva‘

Pjevačka diva posljednjih je nekoliko dana u bolnici zbog upale potkožnog tkiva u desnoj nozi, no kaže kako se zahvaljujući brižnom medicinskom osoblju osjeća mnogo bolje.

Glazbena diva Tereza Kesovija prije nekoliko je dana primljena u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević‘ zbog jake upala potkožnog tkiva na desnoj nozi, doznaje Jutarnji List. Legendarna pjevačica ne gubi optimizam, te im je potvrdila kako se sada osjeća bolje.

"Ma, sve će biti dobro. Nego kako nego dobro i to zahvaljujući prekrasnim liječnicima i medicinskim sestrama i divnoj Alemki Markotić", rekla je dobro raspoložena Tereza.

image

Tereza je nedavno proslavila 84. rođendan

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Dodala je kako je u najboljim mogućim rukama, te kako ju noga sve manje boli pa po tome vidi da se stanje popravlja.

"Naravno, i dalje je osjećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram uzimati lijekove i moram ležati tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram ‘štedjeti‘ tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice", ispričala je Kesovija.

image

Zahvalna je medicinskom osoblju

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Pjevačica je koja početkom listopada proslavila 84. rođendan, a ubrzo nakon potražila je liječničku pomoć zbog, kako kaže, nepodnošljivih bolova u nozi. Doktori su joj savjetovali da liječenje nastavi u bolnici, pa je spakirala kofere i otišla u Zaraznu.

Linker
25. travanj 2024 01:48