Teri Hatcher

 PROFIMEDIA
traži ljubav

Teri Hatcher: "Izbacili su me s aplikacije za dejtanje jer su mislili da to nisam ja"

Američka glumica, zvijezda serije "Kućanice" još je jedna u nizu slavnih dama koje su otkrile kako su pokušavale naći partnera online, no kaže da se razočarala.

Američka glumica, zvijezda serije "Kućanice" još je jedna u nizu slavnih dama koje su otkrile kako su pokušavale naći partnera online, no kaže da se razočarala.

Čini se kako su aplikacije za upoznavanje sve popularnije i kada su slavne zvijezde u pitanju. Nakon što je prije nekoliko dana, Sharon Stone javno progovorila o svojim iskustvima s dejting aplikacijom i kako je upoznala doista "neobične muškarce", isto je sada napravila i njezina kolegica. Teri Hatcher, zvijezda serije "Kućanice" ispričala je i svoje iskustvo. Gostujući u emisiji "Getting Grilled with Curtis Stone" australskog voditelja i slavnog chefa glumica, koja će krajem godine proslaviti 60. rođendan, otkrila je kako je isprva oklijevala tražiti ljubavnu sreću online. Pojasnila je da ne želi vezu pod svaku cijenu ali ako joj suvremena tehnologija pomogne pronaći pogodnu osobu, zašto ne?

"Sve sam ih isprobala, pa i najnoviju, Hinge. Mislila sam da će da to ispasti dobro. Znate, nikome nije lako reći svemiru da ste otvoreni i ranjivi, tako se izložiti. A onda su me izbacili", rekla je Teri.

Pokušala je doznati u čemu je problem i otkrila da je administrator mislio da joj je profil lažan, prenosi People.

"Ispričali su se, a onda sam zaključila kako je vrijeme da definitivno završim s aplikacijama za upoznavanje. Sada mislim da ako postoji način da upoznam nekoga, to će se to desiti samo po sebi. Iskreno, sretna sam i ovako. Imam ispunjen život, zadovoljna sam svakodnevicom. Imam prekrasne prijatelje. Ne treba mi muškarac. Imam mačku," ispričala je glumica.

Nedavno je u podcastu "Absolutely not!" američke komičarke i glumice Heather McMahan rekla da je nakon proslave svog rođendana u prosincu, shvatila što je Jane Fonda mislila kad je jednom prilikom rekla da je "odlučila znati kamo želi ići tijekom tih posljednjih 30 godina i kako ih želi provesti". Zvijezda "Kućanica" zaključila je da želi biti svjesna svakog trenutka kako bi ih proživjela zadovoljna i sretna. Teri inače iza sebe ima dva braka. S prvim suprugom Marcusom Leitholdom bila je u braku tek nešto više od godinu dana točnije od 1988. do 1989. godine. Drugi brak bio je s kolegom Jonom Tenneyem s kojim ima kći Emerson, rođenu 1997. godine koja je krenula njezin stopama i želi izgraditi glumačku karijeru. Od Jona se razvela 2003. godine.

Linker
27. travanj 2024 17:00