Spremaju iznenađenje

‘Očajne kućanice‘ stvorile pomutnju: Radi li se na novim nastavcima jedne od omiljenih serija?

Brojni obožavatelji poznate TV serije od Silvestrova ne mogu doći k sebi, naime tada je na svim društvenim profilima objavljena jedna intrigantna objava, koju su mnogi protumačili da nam autori pripremaju nove nastavke.

Obožavatelji serije "Očajne kućanice" ovu su godinu dočekali na mukama - između nade i očaja - a sve zahvaljujući zagonetnoj objavi na službenim kanalima serije. Na samu Staru godinu, na svim službenim profilima serije, objavljena je fotografija glavnih glumica uz dvosmislenu rečenicu.

"Dok 'očajnički' čekamo 2022.", bilo je to dovoljno da izazove delirij brojnih obožavateljica koje su uvjerene da u toj objavi stoji skrivena poruka. Mnogi su se obožavatelji zanijeli i zatrpali društvene mreže svojim izljevima nade.

"Čekaj, 'Očajne kućanice' se vraćaju? To bih tako rado gledala!", "Je li to oglas?", "Što se događa?", samo su neki od komentara gledatelja i gledateljica koji se i nakon 10 godina od prestanka emitiranja sjećaju serije.

Ima među njima i skeptika, jer sama objava ne potvrđuje apsolutno ništa, ali pomiješana s glasinama o oživljavanju "Kućanica" koje kruže posljednjih nekoliko tjedana - dovoljno je intrigantna da pobudi nadu. Možda je tome doprinio i povratak druge kultne serije "Seks i grad", koja se u svom novom obliku "I tek tako" nedavno vratila na male ekrane.

image

Na društvenim mrežama serije, pojavila se intrigantna objava.

WENN/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pogledala sam ‘I tek tako‘ i doživjela šok za šokom: Premalo humora, nimalo seksa i ono ključno - što je s modom?

Na valu oživljavanja starih likova i poznatih lica u novim fazama života, jedno je sigurno - interesa za nove nastavke kućanica iz Wisteria Lanea sigurno postoji.

Nakon cijelog desetljeća

Originalnog naslova "Desperate Housewives", serija se prikazivala od 2004. do 2012. i doživjela je gotovo instant uspjeh. Serija je pratila živote četiri žene iz ulice Wisteria Lane kao i mnoge tajne, misterije, skandale koji su samo čekali ispod idilične površine.

image

'Očajne kućanice' prikazivale su se od 2004. do 2012.

EVERETT/PROFIMEDIA

Serija se emitirala u osam sezona na kanalu ABC, snimljeno je 180 epizoda, a zvjezdanu glumačku postavu čine: Teri Hatcher, Marcia Cross, Eva Longoria i Felicity Huffman.

Čitajte i: Eva Longoria: Od ružnog pačeta preko očajne kućanice do jedne od najsjajnijih zvijezda Hollywooda

Prije samo dva mjeseca glavni tvorac megauspješne serije Marc Cherry otkrio je što je za njega potrebno da se upusti u pisanje nastavaka. U intervjuu za EW prokomentirao je trend oživljavanja starih serija, koje se u javnosti jako dobro dočekaju. Otkrio je što bi za njega bilo potrebno da bi se upustio u ponovno stvaranje "Očajnih kućanica".

image

Tvorac serije također zagonetno govori o ideji snimanja nastavaka.

EVERETT/PROFIMEDIA

Cherry je rekao da bi trebao naći ideju sličnu onoj koja je bila pogonsko gorivo originalnoj seriji. A zatim je istaknuo i nevjerojatnu glumačku postavu koja je seriju vinula u zvijezde. Na kraju je otkrio da još nije definitivno ni prionuo, ali ni otpisao tu mogućnost. "Stvarno bi to bilo odlično pokušati, s više vremena i novca", zaključio je Cherry.

Linker
17. travanj 2024 21:45