Ljubav cvjeta

Timothée Chalamet i Kylie Jenner izmjenjivali nježnosti na dodjeli Zlatnih globusa

Slavna bogatašica iz klana Kardashian-Jenner i glumac francuskih korijena pred kojim je obećavajuća karijera, više ne skrivaju ljubav koju su mjesecima držali dalje od javnosti.

Glumac Timothée Chalamet i reality zvijezda Kylie Jenner zajedno su se pojavili na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, a pažnju su privlačili izmjenjivanjem nježnosti. Par je javno pokazao da njihova ljubav cvjeta kao i prvog dana, iako su na samom početku veze mjesecima vješto skrivali vijest o tome da su zajedno. Ipak, Timothée je i ovaj put sam prošetao crvenim tepihom, dok mu se Kylie pridružila tek u dvorani.

image

Timothee Chalamet sam je prošetao crvenim tepihom

MICHAEL TRAN AFP

Osim što su izgledali sretno i zaljubljeno, Chalamet i njegova odabranica i modno su se uskladili. I dok je 28-godišnji američko-francuski glumac izgledao sjajno u crnom odijelu sa šljokicama Celine Homme, najmlađa pripadnica klana Kardashian-Jenner odlučila se za dugu čipkastu poluprozirnu haljinu s otvorenim leđima koja je naglasila njezinu vitku liniju. Riječ o vintage haljini Hanae Mori koja joj je naprosto savršeno stajala.

image

Timothée Chalamet i Kylie Jenner

CHRISTOPHER POLK/AFP/PROFIMEDIA

Glumac i Kylie uhvaćeni su i na videu, a mnogi su sigurni kako je Chalamet prije poljupca rekao Kylie da je voli, na što mu je uzvratila kako i ona voli njega.

Kylie Jenner kojoj je posao s kozmetikom donio stotine milijuna, posljednjih šest godina bila je u vezi s reperom Travisom Scottom s kojim ima dvoje djece, petogodišnju Stormi i jednogodišnjeg sina Airea. Mališana je rodila u veljači 2022. godine, a uoči njegovog prvog rođendana par je objavio da više nije zajedno. Iako nikada nije potvrđeno, šuška se kako je definitivni prekid s glazbenikom uzrokovala upravo njezina ljubav prema talentiranom glumcu.

Inače, Chalameta se povezivalo s mnogim glumicama, a jedino je sigurno da je bio u vezi s Lily Rose Depp i to u dva navrata, od 2018. do 2020, a vezu su kasnije probali obnoviti 2021. godine. Navodno je kao 17-godišnjak bio u vezi i s Lourdes Leone, Madonninom kćeri s kojom je išao u srednju školu.

Linker
20. travanj 2024 06:53