INSTAGRAM
NAJVEĆA PODRŠKA

Tko je supruga Marija Pašalića koja je sa sinčićem stigla u Dohu

Naš nogometni reprezentativac koji je zabio odlučujući penal u utakmici protiv Japana, u braku je s Marijom Grbešom s kojom se prije tri godine vjenčao na jedrenjaku i imaju desetomjesečnog sinčića Luku.

Naš nogometni reprezentativac koji je zabio odlučujući penal u utakmici protiv Japana, u braku je s Marijom Grbešom s kojom se prije tri godine vjenčao na jedrenjaku i imaju desetomjesečnog sinčića Luku.

Dok jedan dio supruga i djevojaka naših nogometnih reprezentativaca uživa u valu slave koji je i njih zaplahnuo, postoje i one o kojima se vrlo malo zna. Među njima je samozatajna Marija Pašalić, supruga Maria Pašalića koja je reprezentaciju bodrila u Katru za vrijeme četvrtfinalne utakmice protiv Brazila.

Tamo je došla s njihovim desetomjesečnim sinčićem Lukom, koji završio u tatinom zagrljaju nakon pobjede naše reprezentacije.

"Supruga mi je stigla u Dohu sa sinčićem i primiti sina u naručje nakon pobjede nad Brazilom – nema riječi kojima bih opisao taj osjećaj. Ta je najveća utakmica u mojoj karijeri", izjavio je nakon utakmice 27-godišnji Pašalić, naš junak koji je zabio odlučujući penal u utakmici protiv Japana.

Mario i godinu dana mlađa Marija Pašalić vjenčali su se u lipnju 2019. u crkvi na Čiovu, nakon čega su svadbeno slavlje organizirali na velikom jederenjaku nasred mora. Par je u vezi od 2014., oboje su rođeni istog dana, 9. veljače, pa je to za njih uvijek veliko slavlje, a ove godine samo šest dana iza njihovih rođendana na svijet je stigao i njihov Luka.

Mario Pašalić igra za prvoligaški talijanski klub Atlantu iz Bergama, a nogometnu karijeru započeo je u splitskom Hajduku. Za reprezentaciju igra od 2014., a ovo mu je prvo sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu gdje je pokazao sve svoje kvalitete. Gdje god igra Mario tu je i njegova Marija, a u slobodno vrijeme vole putovati, vole boraviti u prirodi i vezani su za obitelj.

Iako se dugogokosa Marija voli lijepo odjenuti sa nje nikada ne ‘vrište‘ modne marke. Kako se može vidjeti na njezinom Instagramu, uvijek je okružena s obitelji i bliskim prijateljima i, naravno, svojim Mariom s kojim živi u Bergamu.

Linker
26. travanj 2024 15:20