STIGAO SIN

Dobrodošao, Luka! Sin našeg reprezentativca oduševio navijače, ali i obožavateljice

Mario Pašalić, nogometaš talijanske Atalante iz Bergama, i njegova supruga Marija postali su 15. veljače roditelji malenog Luke

Ljepši dar za Valentinovo naš nogometni reprezentativac Mario Pašalić (27) i njegova supruga Marija nisu mogli - zamisliti. Dan zaljubljenih proveli su u slatkom iščekivanju rođenja sinčića Luke koji je na svijet stigao sutradan 15. veljače, a igrač talijanske Atalante svoje je navijače i obožavateljice oduševio preslatkom objavom na Instagramu. Fotografija prikazuje lijevu ručicu njihove tek rođene bebice s njezinim i majčinim imenom, te brojem 447 pod kojim je zavedena u rodilištu, kako hvata tatin kažiprst, a njegova je ruka položena na supruginu.

Za njih je to najljepši mogući finale dramatičnog razdoblja pandemije koronavirusa koja je prošle zime poharala sjever Italije, a posebice grad Bergamo i okolicu. To je dom mladih supružnika jer Mario već godinama u plavo-crnom dresu na stadionu Curva Nord brani boje talijanskog kluba u velikom uzletu.

Vjerni navijači Atalante, tifosi kako ih u Italiji nazivaju, su važan dio identiteta Bergama, a svakog ljeta organiziraju festival La Festa della Dea, kojim uz lokalne gastronomske delicije i glazbu slave igrače i upravu svog kluba. Zato Mariju i Mariji Pašalić pljušte čestitke sa svih strana i svi jedva čekaju prvu fotografiju malenog Luke u očevu i majčinu naručju.

Podsjetimo, Mario i Marija Pašalić vjenčali su se u lipnju 2019. na Čiovu, a svadbeno se slavlje nakon crkvene ceremonije preselilo se na jedrenjak. Mario Pašalić svoje je prve nogometne karijere napravio na terenu nižerazrednog GOŠK Kaštel Gomilice, a u rasnog igrača razvio se u Hajdukovoj školi. Prije osam godina potpisao je ugovor s engleskim premijerligašem Chelsaeom, a nakon raznih posudbi na kraju je 2018. stigao u Bergamo i Atalantu.

Upravo zato je prve čestitke maleni Luka primio na hrvatskom i talijanskom, a prve će rođendane slaviti zajedno s tatom jer ih dijeli svega šest dana razlike, naime Mario Pašalić rođen je 9. veljače 1995.

Linker
24. travanj 2024 21:32