‘Alergičan‘ je

To može samo on: Bono opisao kako je zaspao u Bijeloj kući nakon Obaminih koktela

U tek objavljenim memoarima glazbenik je opisao i jednu večer s predsjednikom Obamom, čiji kraj nije dočekao na nogama, navodno zbog intolerancije na komponente u vinu.

Osebujni irski roker, koji je poznat po humanitarnom radu i čvrstim vezama sa svjetskim vođama, napisao je autobiografiju Surrender: 40 Songs, One Story, iz koje cure opisi njegovih vrlo zanimljivih dogodovština. Tako je Bono otkrio da je jednom prilikom zaspao u Bijeloj kući nakon svečane večere s Barackom Obamom.

Frontmen benda U2 tvrdi da je za sve kriva njegova alergija na salicilnu kiselinu - koja se nalazi u vinu - u kombinaciji s lijekovima koje je dobio na recept. Bono i njegova supruga Ali Hewson bili su na primanju kod Obame, gdje im je 44. predsjednik SAD-a priredio i zdravicu. Glazbenik je uz obrok popio čašu vina - "Ili su bile dvije" - napisao je.

image

Bono i Barack Obama susreli su se više puta

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Salicilna kiselina koja se nalazi u vinu ‘napada brzo‘ one koji nemaju toleranciju na nju, kako je opisao. "Kako mi se počelo spavati, ispričao sam se, a ono što se dogodilo kasnije malo mi je u magli, no prema Ali, nakon otprilike 10 minuta, vođa slobodnog svijeta pitao ju je: ‘Bona nema već neko vrijeme, je li on u redu?‘", prisjetio se pjevač prenosi People.

Ali je tada rekla američkom predsjedniku da se ne mora brinuti, no Obama je bio odlučan da pronađe svog slavnog gosta. Nakon što se sjetio da ga je Bono pitao za ‘Govor u Gettysburgu‘, potražili su ga u Lincolnovoj spavaćoj sobi.

Bivši predsjednik mu ne vjeruje

"Dobar instinkt. Ušli su u Lincolnovu spavaću sobu, bio sam tamo, s glavom u njedrima Abrahama Lincolna, na njegovom krevetu. ‘Zaspao sam na utjesi naših sloboda‘, kako sam to složio kasnije", opisao je Bono.

image

Jednom prilikom glazbenik je zaspao u Bijeloj kući

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kao da cijela situacija nije dovoljno komična, Bono je priznao kako Obama "ni na sekundu" nije povjerovao da roker ima intoleranciju na salicilnu kiselinu.

"Obama misli da je Ali to izmislila kako bi me zaštitila. On govori ljudima da me alkoholom srušio pod stol. Smijurija. No zaista radi jake martinije", napisao je glazbenik.

Predstavnici za medije bivšeg predsjednika nisu još komentirali ove detalje iz tek objavljenih memoara slavnog Irca.

01 - Modified: 2022-10-23 09:40:00 - Feat.: 0 - Title: Bono Vox otkrio je detalje dugo čuvane obiteljske tajne i šokirao bliske rođake 02 - Modified: 2022-10-17 14:30:00 - Feat.: 0 - Title: Šokantna ispovijest Bona Voxa: ‘Prijetili su mi smrću‘
01 - Modified: 2022-10-23 09:40:00 - Feat.: 0 - Title: Bono Vox otkrio je detalje dugo čuvane obiteljske tajne i šokirao bliske rođake 02 - Modified: 2022-10-17 14:30:00 - Feat.: 0 - Title: Šokantna ispovijest Bona Voxa: ‘Prijetili su mi smrću‘
Linker
30. siječanj 2023 15:42