PROFIMEDIA
TV debi

Tromjesečna Gia, najmlađa kći Roberta De Nira, pojavila se u svom prvom televizijskom showu

Malena Gia Virginia s mamom Tiffany Chen gostovala je u jutarnjoj emisiji "CBS Mornings". Tom je prilikom Chen govorila i o zdravstvenim problemima koji su je pogodili poslije poroda.

Malena Gia Virginia s mamom Tiffany Chen gostovala je u jutarnjoj emisiji "CBS Mornings". Tom je prilikom Chen govorila i o zdravstvenim problemima koji su je pogodili poslije poroda.

Dok su je u njenim prvim danima roditelji pažljivo čuvali od znatiželjne javnosti, sada je Tiffany Chen, partnerica slavnog glumca Roberta De Nira, pokazala njihovu tromjesečnu kćer u televizijskoj emisiji. Chen je bila gošća voditeljice Gayle King u showu „CBS Mornings” u kojem je otvoreno govorila o teškim zdravstvenim komplikacijama koje su je snašle nakon što je rodila Giju Virginiju Chen De Niro početkom travnja. U emisiji je pokazala fotografiju na kojoj 79-godišnji otac grli svoju bebicu, kao i slatku fotografiju malene, a CBS je objavio i snimku voditeljice King u posjetu obitelji na kojoj drži malenu u naručju i „razgovara” s njom.

Podsjetimo, De Niro je otkrio da je dobio sedmo dijete tijekom razgovora za ET Canada u svibnju, dok je predstavljao film „O mom ocu”. Prve vijesti o njegovoj vezi s 45-godišnjom Chen, koja je instruktorica borilačkih vještina, pojavile su se u kolovozu 2021., a par se upoznao nekoliko godina ranije na snimanju filma „Pripravnik”, piše People. Na voditeljičino pitanje kako se De Niro snašao na treningu borilačkih vještina, Chen je u šali odgovorila: „Imala sam i boljih učenika, ali bio je u redu. Imao je puno drugih zadataka u filmu.” Govoreći o obitelji, rekla je da im je Gia učinila život veselijim, a najbolje joj je kod De Nira što tako puno voli svoju obitelj i to je uvijek gane.

No, nije sve proteklo glatko u prvo vrijeme poslije poroda, jer su se kod 45-godišnje Tiffany pojavili neurološki problemi. Dijagnosticirana joj je Bellova paraliza. „Nakon što sam bila otpuštena kući nekako sam čudno osjećala jezik. Pojavili su se i trnci i shvatila sam da mi lice izgleda neobično. Kad sam se pogledala u ogledalo izgledala sam si čudno, kao da mi se lice počelo spuštati. I onda je krenulo. Pokušavala sam jesti, ali... Nazvala sam svog liječnika i rekao mi je ‘Idi odmah u bolnicu!‘ Poslušala sam ga. Onog trenutka kad sam ušla u bolnicu, izgubila sam sve funkcije lica”, rekla je Tiffany koja se oporavlja, no tragovi paralize još se mogu vidjeti na njenom licu. Bellova paraliza pojavljuje se naglo, a izaziva je nenormalnost živca facijalisa koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica. Dobra je vijest što se većina pogođenih osoba potpuno oporavi unutar nekoliko mjeseci.

image

Tiffany Chen i Robert De Niro

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
29. travanj 2024 03:53