LANCE REDDICK

U 60. godini preminula zvijezda ‘Johna Wicka‘ i ‘The Wirea‘

Prije nego što je preminuo, Lance je bio usred promocijske turneje za film "John Wick: Chapter 4", koji bi trebao biti stići u kina 23. ožujka, a sljedećeg je tjedna trebao gostovati u talk showu Kelly Clarkson i govoriti o svojoj ulozi u blockbusteru.

Američki glumac Lance Reddick preminuo je danas u 60. godini, potvrdili su njegovi predstavnici za Variety. Lanceovo je tijelo pronađeno u njegovom domu u Studio Cityju u Kaliforniji, piše TMZ, koji je prvi objavio vijest. Iako je uzrok njegove smrti trenutačno nepoznat, izvori iz policije su rekli kako se "čini da je bila prirodna".

image

Lance Reddick kao Charon u filmu ‘John Wick: Chapter 3 - Parabellum‘

NIKO TAVERNISE/LIONSGATE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Reddick je najpoznatiji po HBO-ovoj seriji "The Wire", u kojoj je pet sezona glumio policajca Cedrica Danielsa, te po ulozi Charona u filmskoj franšizi o Johnu Wicku. Također se pojavio i u “Fringeu,” “Ozu,” “Lostu,” “Godzilla vs. Kong” i “Bosch” te posudio glas brojnim likovima iz videoigrica.

Prije nego što je preminuo, Lance je bio usred promocijske turneje za film "John Wick: Chapter 4", koji bi trebao biti stići u kina 23. ožujka, a sljedećeg je tjedna trebao gostovati u talk showu Kelly Clarkson i govoriti o svojoj ulozi u blockbusteru. Propustio je jučerašnju premijeru filma u New Yorku i dan prije smrti objavio fotografiju iz dnevne sobe u društvu svoje četiri psa. "Na ekranu i izvan njega, ne čudi što volim razmaziti svoje pse", poručio je.

image

Na službenom posteru trećeg nastavka ‘Johna Wicka‘

LIONSGATE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Iza sebe je ostavio zaručnicu Stephanie te djecu Yvonne i Christophera, koje je dobio u braku s bivšom suprugom Suzanne.

Linker
22. travanj 2024 10:46