Obitelj je prioritet

U slatkom društvu: Nakon debakla na dodjeli Oscara Bradley Cooper snimljen s kćeri u Disneylandu

Kći Leu De Seine glumac je dobio s bivšom partnericom Irinom Shayk. Sedmogodišnjakinja je nedavno debitirala i u očevom filmu "Maestro" u kojem je igrala mlađu verziju Jamie, kćeri američkog skladatelja i pijanista Leonarda Bernsteina.

Nakon što na ovogodišnjim Oscarima nije osvojio niti jednu nagradu, glumac Bradley Cooper utjehu je pronašao u obitelji. Cooper je tako snimljen u ležernom izdanju s kćerkicom Leom De Seine koja će 21. ožujka napuniti sedam godina, a otac i kći zabavljali su se u Disneylandu u Kaliforniji.

image

Bradley Cooper u ležernom izdanju uživa s kćeri

@MALIBUUSTARS YOUTUBE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Cooper je bio odlično raspoložen unatoč tome što je s nedavno održane dodjele Oscara kući otišao praznih ruku iako je njegov film "Maestro" bio nominiran za prestižnu nagradu Akademije u tri kategorije - najbolji film, najbolji glumac i najbolji scenarij.

image

Leu De Seine dobio je s Irinom Shayk 2017. godine

FREDERIC J. BROWN/AFP/PROFIMEDIA

U filmu je glumila i njegova kći Lea i to mlađu verziju kćeri američkog skladatelja i pijanista Leonarda Bernsteina - Jamie. Glumac je kći dobio s 38-godišnjom ruskom manekenkom Irinom Shayk 2017. godine, dvije godine nakon što je započela njihova ljubav. Dvije godine nakon rođenja kćeri par je odlučio krenuti odvojenim putevima, ali unatoč razlazu ostali su u dobrim odnosima prije svega zbog kćeri. Koliko su bliski potvrđuje i činjenica da je Shayk svog bivšeg partnera upoznala s njegovom sadašnjom djevojkom, također modelom Gigi Hadid.

Da s njom misli ozbiljno može se naslutiti i prema izboru lokacije svoje nove nekretnine. Naime, nedavno je kupio dom u općini New Hope u Pennsylvaniji koja se nalazi u blizini imanja Gigine majke i bivše manekenke - Yolande Hadid. Ipak na ovogodišnju dodjelu prestižne filmske nagrade Oscar nije stigao u društvu nove djevojke, već majke Glorije.

Linker
25. travanj 2024 13:15