Rođendansko slavlje

Ukrcao ekipu u avion i zatulumario: Travolta se konačno oporavlja od obiteljskih tragedija

Slavni glumac i starija kći zabavili su se za njegov rođendan, slavlje je počelo u zraku u privatnom avionu, a završilo je u Las Vegasu.

Nakon čestih i dugih razdoblja velike patnje, obitelj Johna Travolte konačno se malo opustila i uživa. Omiljeni glumac proslavio je 69. rođendan na originalan način i u velikom stilu, a detalje je otkrio na svom Instagram profilu. Glumac i njegova 22-godišnja kći Ella su nerazdvojni, a osim njega, ona je bila zvijezda te posebne večeri. Slavlje je započelo u avionu u kojem se okupila vesela ekipa na čelu s glumcemte se zaputila u Las Vegas.

"Htio sam oživjeti svoj najdraži poster za aviokompaniju na svoj rođendan! Pa zato idemo! Viva Las Vegas!", napisao je John Travolta uz video koji je objavio na društvenoj mreži. Video je montiran od snimki ukrcavanja, večere u avionu, zabave u casinu, predstave, plesa, a zatim i povratka u Los Angeles. Glumac ju je začinio slavnom pjesmom "Viva Las Vegas" legendarnog Elvisa Priestleya.

Za naslovnu sliku koristio je vintage poster "Fly TWA", koji je preimenovao u "Fly Travolta World Airlines". John Travolta, koji je 69. rođendan proslavio 18. veljače, goste je dočekao na pisti pored aviona, zajedno s 22-godišnjom kćerkom Ellom. Ona je bila elegantna u dugoj crnoj haljini od svjetlucavog materijala s atraktivnim krojem i otvorenim leđima, a tata John je blistao u smokingu s leptir mašnom.

U avionu je bila iznimno vesela atmosfera s bogatom večerom i probranim pićima. Kada je društvo sletjelo u Las Vegas zabavili su se u casinu, a pogledali su i neke od brojnih atraktivnih nastupa. John je i ugasio svjećice na torti, a tata i kći su zaplesali u lobiju hotela.

image

John Travolta proslavio je 69. rođendan sa stilom

INSTAGRAM
image

Glavna zvijezda rođendana bila je njegova kći Ella

INSTAGRAM

Čini se kako su se Travolte konačno oporavile od velikog gubitka prije dvije i pol godine, kada je umrla supruga i majka Kelly Preston. Otkako su se John i Kelly upoznali na setu filma "The Experts" 1988. bili su nerazdvojni, vjenčali su se tri godine kasnije, a dobili su troje djece, sinove Jetta i Benjamina te kćer Ellu Bleu. Najstariji sin Jett preminuo je 2009. u dobi od 16 godina, na božićnim praznicima na Bahamima. Kasnije se pokazalo da je mladić preminuo od posljednica epileptičkog napada, uslijed kojeg je pao i ozlijedio glavu. Glumac je kasnije potvrdio da je njegov sin imao dijagnosticiran autizam te ima dugu povijest epileptičnih napada.

image

Glumac je na tulumu imao i tortu

INSTAGRAM

Nije prošlo ni deset godina od tog gubitka, a Kelly Preston dijagnosticiran je karcinom dojke. Iako je podvrgnuta najboljim tretmanima u zemlji, preminula je u srpnju 2020. u dobi od 57 godina. Nakon njene smrti shrvani John, Ella i 12-godišnji Benjamin vrlo su bliski, a svojih najmilijih često se sjete.

Linker
23. travanj 2024 03:22